3D Akademija STEM vještina

BIZZDOGAĐANJA
29.5.2019. 9:32:30

3D Akademija STEM vještina
U suradnji sa Znanstveno-tehnološkim institutom VISIO Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, pokreće se nova 3D Akademiju STEM vještina. Nova znanja u području 3D tiska, 3D modeliranja, robotike, pokretanja tehnoloških startupova u Rijeku dolaze zahvaljujući PARu.

U 40 sati predavanja, laboratorijskih vježbi na 3D pisačima, 3D skenerima i robotskim rukama naučit ćete osnove novih tehnologija. Predavanja su posebno prilagođena sljedećim kategorijama: poduzetnici, hobisti, učenici/učenice (stariji razredi osnovnih te srednje škole). 

Edukacija se održava u učionici vrhunski opremljenoj najnovijom opremom.

Iz programa:

  • Osnove 3D modeliranja (izrada skica, rad u 3D prostoru, put od ideje do gotovog modela u nekoliko koraka, priprema za 3D tisak, savjeti za samostalni rad, zadaci i praktični laboratorijski rad)
  • Osnove rada s robotskim rukama (osnove robotike, priprema robotske ruke za rad, samostalni rad s robotskom rukom)
  • 3D skeniranje (osnove rada sa skenerom, što sve možemo skenirati, obrada i priprema modela, od skeniranja do 3D tiska u nekoliko koraka)
  • 3D tisak (osnove rada s 3D printerom, prvi koraci – kalibracija uređaja, izrada testnih modela, priprema modela dobivenih s interneta, priprema modela koje smo sami napravili, savjeti za samostalni rad)

3D Akademija održavat će se u Rijeci na adresi: Trg Riječke rezolucije 4 (Visoka poslovna škola Par).

3D Akademija STEM vještina

Kotizacija: 

Cijena edukacije je 3400 kn (PDV uključen). Mogućnost plaćanja u dvije rate.

Prijavom dvoje polaznika svaki ostvaruje popust od 10%.

Posebna prigoda za prvu generaciju – nakon završetka edukacija, polaznici dobivaju svoju 3D kopiju za uspomenu.

Predavanja drže stručnjaci sa Znanstveno-tehnološkog instituta VISIO.
Voditelj 3 D Akademije je Sven Maričić, jedan od pionira 3 D tehnologija u ovom dijelu Europe te dobitnik državne nagrade za znanost za 2017. godinu.
 
 
(l:akademija.par.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se