Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2020

BIZZDOGAĐANJA
18.12.2019. 9:40:07

Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2020
Trinaesto izdanje Rovinj Photodaysa otvoreno je pod nazivom International Competition of Contemporary Photography - 13th Rovinj Photodays 2020. Svi sudionici svoje radove mogu prijaviti na natječaj od 02. prosinca do 31. siječnja.

Radovi se mogu prijaviti u jednoj ili više kategorija, prema pravilniku i protokolu prijava. Kandidati mogu prijaviti fotografiju ili seriju fotografija na istu temu. Uz rad je potrebno priložiti kraću biografiju i izjavu o radu. 

Fotografije je moguće prijaviti u 7 kategorija

  1. Arhitektura
  2. Dokumentarna
  3. Moda
  4. Pejzaž
  5. Akt/Tijelo
  6. Portret
  7. Umjetnički koncept
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 110 kuna, a pokriva 3 prijave. 

Finaliste i pobjednike odabrat će stručni žiri, a odabrane fotografije i do 3 nominirana autora iz svake kategorije predstavit će se u sklopu putujuće izložbe, kataloga, službene web stanice, medijskih objava i promo materijala. Pobjednici kategorija osvojit će službenu statuu festivala "Kadar" te će gostovati u Rovinju za vrijeme njegova trajanja i sudjelovati na svečanoj večeri dodjele nagrada.
 
Sveukupni pobjednik Rovinj Photodaysa dobit će Grand Prix nagradu te samostalnu izložbu s pratećom publikacijom na danima Photodaysa u Muzeju suvremene i moderne umjetnosti u Rijeci. 

Završnica će se održati od  08. do 10. svibnja 2020., kada će biti i svečana dodjela nagrada. 

Više informacija potražite na službenim stranicama Rovinj Photodaysa
 
(eKvarner.info)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se