Međunarodna konferecija o karticama i plaćanjima u Opatiji -Smartcard 2018

BIZZDOGAĐANJA
13.9.2018. 8:53:54

Međunarodna konferecija o karticama i plaćanjima u Opatiji -Smartcard 2018
SmartCard 2018, međunarodna konferencija o karticama i plaćanjima u financijskim i drugim uslugama, održat će se u Opatiji (Grand Hotel Adriatic)  od 24. do 26. rujna. Organizator Konferencije je riječka tvrtka Case d.o.o. u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Zagrebačkom bankom. 

Konferencija već 19 godina prati razvoj i primjenu najnovijih tehnologija i aplikacija u bankama i kartičnim kućama, ali i drugim djelatnostima (trgovina, promet, zdravstvo, uprava…).

Tradicionalno, sadržaj Konferencije podijeljen je u tri tematske cjeline: stanje i budućnost tehnologije (prvi dan); mobilna plaćanja i digitalno bankarstvo (drugi dan); iskustva u primjeni i SEPA (treći dan). I ove godine poseban naglasak je na trendovima u području smart kartica (beskontaktno čitanje, mobilni pristup i sl.).

Neke od tema koje će Konferencija obuhvatiti su: digitalizacija u bankarstvu; najnoviji trendovi, izazovi i budućnost kartica; mobilna plaćanja; sigurnost; implementacija PSD2; Projekt SEPA u RH – trendovi (SDD i SCT) i najava novosti (instant plaćanja).

Uz predavanja, prezentacije, radionice i izložbe održat će se i panel-rasprava o PSD2 - Direktiva o platnim uslugama na unutarnjem tržištu.

Kotizacija

  • Kotizacije za tri dana 2.100 kn + PDV
  • Kotizacija za 1 dan: 1.050 kn + PDV
Program možete pogledati ovdje, a za sudjelovanje možete se prijaviti online registracijom.
 
Sve informacije i novosti možete pratiti i na Facebook stranici Događaja.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se