Ljetni tečajevi engleskog jezika u Hrvatskoj, Engleskoj i Irskoj - spoj zabave i učenja

PODUZETNIČKE PRIČE
11.5.2018. 8:42:46

Ljetni tečajevi engleskog jezika u Hrvatskoj, Engleskoj i Irskoj - spoj zabave i učenja
Engleski jezik jedan je od najvažnijih svjetskih jezika. Svakodnevno se susrećemo s njime dok slušamo glazbu, surfamo internetom, gledamo televiziju, a sve je važniji kako u poslovnoj tako i privatnoj komunikaciji. Engleski je najčešće korišten strani jezik u svijetu zbog čega sve više poslodavaca traži djelatnike koji govore upravo taj jezik.
 
Znanje engleskog jezika bit će od koristi vašem djetetu u ispitnim situacijama, pri upisu na fakultet i pri nalaženju posla te će se moći sporazumjeti s ljudima iz cijeloga svijeta. 

Posjetili smo školu stranih jezika Linguae Next iz Rijeke koja ima dugogodišnje iskustvo u organiziranju ljetnih tečajeva engleskog jezika za djecu i mlade od 8 do 17 godina.  
 
"Ljetni tečaj engleskog jezika odličan je način da djeca i mladi obogate svoje znanje engleskog, izgrade samopouzdanje i steknu nova poznanstva." rekla nam je gospođa Ada Trbović Budisavljević, vlasnica škole stranih jezika Linguae Next koja već dugi niz godina organizira ljetne tečajeve engleskog jezika u Rijeci, Irskoj i Engleskoj. Ove godine organiziraju intenzivne tečajeve za mlade u Dublinu i Oxfordu, a za one najmlađe organiziran je dvotjedni englesko-sportski kamp na Platku kraj Rijeke

Ljetna škola engleskog jezika u Hrvatskoj 

Dvotjedni ljetni tečaj engleskog jezika na Platku započinje 18.06. i traje do 29.06. (izuzev vikenda). U jutarnjim satima organizirana je nastava engleskog jezika, dok je poslijepodne predviđeno za zabavne sportske i kreativne aktivnosti. Na ovaj će način vaše dijete moći učiti engleski jezik u opuštenoj atmosferi i družiti se sa svojim vršnjacima, a vi se možete prepustiti vašim obavezama znajući da vaše dijete korisno provodi dan tamo gdje ga se uvažava te potiče kako na mentalni rad tako i na fizičku aktivnost u poslijepodnevnim satima. To je izvrsno isplaniran i proveden dan.
 

Ljetna škola engleskog jezika u Irskoj

Let zrakoplovom, petnaestodnevno putovanje u Irsku, usavršavanje engleskog jezika i pregršt dobre zabave očekuje svakog polaznika ljetne škole engleskog jezika u Malahide-u, predgrađu Dublina, glavnog grada Irske. Ova se škola održava od 05.07.  do 19.07. i namijenjena je mladima između 12 i 17 godina koji će biti smješteni u provjerenim obiteljima. Nastava iz engleskog jezika održava se ujutro, a u popodnevnim satima polaznici će se moći družiti sa svojim vršnjacima iz cijelog svijeta tijekom organiziranih sportskih, kulturnih i zabavnih aktivnosti poput igara, karaoka, disko večeri itd. Osim toga, tu su i dva izleta tijekom kojih će polaznici imati prilike posjetiti neke od najljepših znamenitosti Irske. 

Ljetna škola engleskog jezika u Oxfordu

Priuštite svome školarcu putovanje, učenje, ali i zabavu te upoznavanje Engleske i vršnjaka iz cijelog svijeta. Ljetni tečaj engleskog jezika u Oxfordu, gradu najstarijeg engleskog sveučilišta, upravo će im to i omogućiti. 
Mladi od 12 do 17 godina mogu se prijaviti i u ovu školu koja se održava od 22.07. do 05.08. Polaznici će biti smješteni u koledžu, a na putovanju ih prati vodič škole stranih jezika Lingue Next.

Nastava u trajanju od 20 sati tjedno, održava se ujutro, a večeri su namijenjene zabavi. Predviđene su sportske i kulturne aktivnosti kao i disco night, talent show te karaoke kako bi se mladi mogli zabaviti i naučili se snalaziti na engleskom jeziku i u neformalnom okruženju. U ovim aktivnostima sudjeluju mladi iz raznih zemalja. Važno je napomenuti da se u sklopu dvotjedne škole engleskog jezika u Oxfordu predviđena 3 poludnevna i 2 cjelodnevna izleta, a polaznici će svakako imati prilike posjetiti i London
 
 
Svi zainteresirani roditelji koji svoju djecu žele upisati na ljetni tečaj engleskog jezika u organizaciji škole stranih jezika Linguae Next, dobrodošli su u prostore škole na adresi Riva Boduli 5/2 u petak 11.05. u 18:45 sati kad će se održati informativni sastanak na kojem će djelatnici škole predstaviti program ljetne škole engleskog jezika u Engleskoj te će vam odgovoriti na sva vaša pitanja. Više o radu škole stranih jezika Linguae Next, možete saznati na stranicama portala eKvarner.info ili im možete poslati upit putem forme za upit.

(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se