6 prednosti učenja stranog jezika u školi stranih jezika

PODUZETNIČKE PRIČE
7.9.2018. 15:04:11

6 prednosti učenja stranog jezika u školi stranih jezika
Postoje razni načini na koje možete naučiti strani jezik. Možete učiti samostalno uz pomoć knjiga ili računalnog softvera, a sve se češće ljudi odlučuju za učenje online. Trebate li pomoć pri učenju možete uzeti privatne lekcije "jedan na jedan" no najučinkovitiji način svakako je učenje jezika u školi stranih jezika. O prednostima učenja jezika u školi stranih jezika smo razgovarali s gospođom Anom Gržinić, voditeljicom škole stranih jezika Aranea iz Opatije

1. Učenje uz stručnjaka

Profesori koji rade u školama stranih jezika educirani su za taj posao. Pripremljeni su za različite scenarije učenja i znaju se prilagoditi svakom učeniku i njegovom pristupu učenju. Oni će vam jasno objasniti gramatičke i jezične struktura, te će vam pomoći usvojiti pravilan izgovor i naglasak.
 

2. Mogućnost konverzacije

Učenje jezika u školi stranih jezika podrazumijeva rad u grupi te ćete stoga ćete priliku voditi razgovor na stranom jeziku s ostalim učenicima. Razgovori će vjerojatno biti vođeni i temeljeni na vježbama, a moći ćete razgovarati i o svakodnevnim temama. Odlučite li se za samostalno učenje, bit će vam mnogo teže pronaći sugovornika s kojim biste mogli vježbati konverzaciju.

3. Organizirana nastava

U školi stranih jezika nastavu organiziraju i planiraju stručnjaci. To znači da se ne morate zamarati i samostalno planirati koje ćete gradivo obrađivati. Na vama je samo da dođete na nastavu te da aktivno sudjelujete na satu.

4. Materijali

Profesorima u školi stranih jezika dostupni su svi materijali potrebni za napredovanje u učenju jezika. Osim knjiga i zadataka, pripremit će materijale za čitanje i slušanje. U to su, dakako, uključeni i testovi, tijekom kojih ćete moći provjeriti koliko ste bili uspješni u procesu učenja.
 

5. Motivacija

Za samostalno učenje potrebna je velika doza samo motivacije, a upišete li tečaj sama činjenica da ste taj tečaj i platili, dodatno će vas motivirati za učenje. Možda se probudi i natjecateljski duh u vama pa poželite biti najbolji u svojoj grupi.  Ne bi vas trebalo demotivirati ni učenje gradiva kojeg niste dobro razumjeli, jer u školi stranih jezika uvijek možete zatražiti pomoć svog profesora.

Škola stranih jezika Aranea iz Opatije omogućuje učenje engleskog, talijanskog i njemačkog kako odraslima tako i djeci osnovnoškolskog uzrasta, uz sve navedene prednosti. Uči se tu i sve popularniji ruski, francuski i španjolski, a organiziraju se i tečajevi stranih jezika za djelatnike u turizmu te tečajevi iznajmljivače. Na stranicama portala eKvarner.info pogledajte koje vam usluge nudi škola stranih jezika Aranea. Sad je pravo vrijeme da se odlučite ta učenje stranog jezika, jer su upisi u tijeku. Prijavite se putem web forme.
 
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se