Još samo danas možete iskazati svoj interes za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Clevlandu

BIZZDOGAĐANJA
26.7.2019. 9:52:12

Još samo danas možete iskazati svoj interes za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Clevlandu
 
Hrvatska gospodarska komora ispituje interes hrvatskih tvrtki za sudjelovanje u gospodarskom izaslanstvu u Cleveland, u Sjedinjenim Američkim Državama, od 19. do 22. rujna 2019. godine. 

U slučaju dovoljnog broja zainteresiranih članica pristupit će se organizaciji posjete u sklopu koje bi se organizirao susret hrvatskih tvrtki s potencijalnim partnerima u Clevelandu te posjet konferenciji #ACAP19 u organizaciji Udruženja hrvatsko američkih stručnjaka koji okuplja stručnjake i predstavnike hrvatske poslovne zajednice u SAD-u.
 
Program konferencije je u izradi, ali se trenutna skica može pregledati na web stranici događanja.

Primarna su područja za suradnju automobilska i aero industrija, medicinska oprema, farmaceutika i zdravstveni turizam te rješenja za pametne gradove.

Svoj interes za sudjelovanje u delegaciji možete izraziti najkasnije do petka, 26. srpnja, ispunjavanjem online obrasca.
 
Ispunjavanjem online obrasca se ne obvezujete na sudjelovanje u izaslanstvu. Konačnu odluku o sudjelovanju možete donijeti nakon što budu poznati svi detalji programa.

Za sve je dodatne informacije kontakt-osoba Tomislav Lozušić, stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/4561 679; e-adresa: tlozusic@hgk.hr).
 
(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se