TRAŽIŠ? NAĐI.

Hotelski ručnici: Kako odabrati kvalitetu?

ŠTO, GDJE, KAKO...?
4.4.2019. 8:53:35

Hotelski ručnici: Kako odabrati kvalitetu?
Bez obzira na to borave li gosti u vašem smještajnom objektu samo jednu noć ili uživaju u višednevnom odmoru, sigurni smo da će im luksuzni hotelski ručnici pomoći da se osjećaju kao kod kuće. Upravo je iz tog razloga važno da prilikom kupnje hotelskih ručnika birate kvalitetu. Takvi ručnici sigurno će koštati više nego oni obični, ali će i unatoč čestom pranju i visokim temperaturama, mnogo duže trajati.

Pitate li se na što biste trebali obratiti pažnju prilikom kupnje hotelskih ručnika, odgovore ćete pronaći u članku. U suradnju s riječkom tvrtkom Mardea, čija je glavna djelatnost veleprodaja hotelskih ručnika, donosimo vam savjete koji će vam pomoći pri kupnji.
 
Pamučni ručnici Rijeka Mardea

Težina ručnika

GMS je mjera za gustoću ručnika, no veća gustoća ne znači da je ručnik dobar za svaku primjenu. Što je GMS broj veći, ručnik je teži.
Gramaža ispod 350-400 gms označava da se radi o lakšim ručnicima koji su savršeni ako tražite nešto što se brzo suši i ne zauzima mnogo mjesta. Ovakav ćete ručnik ponijeti na more ili u teretanu, no tražite li ručnike za hotel ili apartman, ipak biste trebali odabrati one s većom gramažom. 400-600 gms obično imaju ručnici za plažu, ručnici za kupanje, ručnici za goste. Gramaža veća od 600 gms označava vrlo težak, luksuzan ručnik koji će vas oduševiti mekoćom, ali će mu trebati dulje vremena da se osuši.

Kvaliteta tkanine

Kad je riječ o kvalitetnom ručniku obično se misli na onaj pamučni, no ni pamučni ručnici nisu svi isti. Turski i egipatski pamuk najbolji su izbor ako želite luksuzan ručnik mekan na dodir. Oni su također otporniji na habanje i mogu se prati na višim temperaturama zbog čega su pogodni za hotelsku uporabu.
Kad određujete kvalitetu ručnika, korisno je pregledati i njegove rubove. Preporučimo dvostruki porub koji lijepo izgleda na ručniku, te ga čini dodatno izdržljivim i trajnijim.

Hotelski ručnici Rijeka Mardea

Moć upijanja

Jedan od najvažnijih faktora kod odabira ručnika njegova je moć upijanja. Kvalitetan hotelski ručnik mora biti težak, mekan i imati visoku moć upijanja. Ovakvim će se ručnikom vaši gosti brzo i lako obrisati nakon tuširanja. Luksuzni hoteli koriste upravo ovakve ručnike.
Najveću moć upijanja ima egipatski pamuk čije su niti duge i debele. Pamuk se bere ručno kako bi se postigao visok nivo čistoće. Također je i veoma gust te od njega nastaju ručnici s visokom moći upijanja koji jako dobro podnose čestu uporabu i pranje.
 
Promo ručnici Mardea Rijeka

Prilikom odabira hotelskih ručnika osim na stil, dizajn i boju, potrebno je paziti na brojne druge detalje. Kupujete li hotelske ručnike za savjet se obratite stručnjacima. Tvrtka Mardea iz Rijeke ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu. Individualan pristup svakom klijentu, bogato znanje i pristupačnost po kojoj su poznati, ključ su uspjeha ove riječke tvrtke. Surađuju s mnogobrojnim proizvođačima hotelskih ručnika diljem svijeta, a za njihove im klijente ništa nije teško. Mardeinustandardnu ponudu i veleprodajne cijene hotelskih ručnika provjerite na stranicama portala eKvarner.info. Osim hotelskih, nude vam i promo ručnike te ručnike za plažu. Za sve ostale informacije svakako ih nazovite ili im pošaljite upit.
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se