Gdje u Rijeci nabaviti građevinski materijal po povoljnim cijenama?

PODUZETNIČKE PRIČE
4.1.2019. 11:54:07

Gdje u Rijeci nabaviti građevinski materijal po povoljnim cijenama?
Razmišljate li o gradnji kuće, obnovi fasade ili krova, sigurno znate da vas čeka mnogo posla. U najmanju ruku trebat ćete pronaći graditelje i kupiti potreban građevinski materijal. Bilo da se radi o izgradnji novog objekta ili obnovi starog, dobro je poznato da je najbolje sav materijal kupiti na jednom mjestu. Nabavljati materijale za gradnju iz različitih izvora može biti riskantno, izgubit ćete dragocjeno vrijeme, što može dovesti i do financijskih gubitaka.
 

Građevinski materijal Rijeka

Odlučite li se za renovaciju ili izgradnju nekretnine, saznajte gdje možete kupiti sav potreban građevinski materijal. Za početak gradnje potreban vam je osnovni materijal: cigle, pijesak, beton, armaturne mreže, drvo, cement, vapno, žbuka, crijep, gips ploče i slično.
 
 

Izgradnja kanalizacije

Kad je izgradnja kostura kuće gotova slijedi ugradnja vodovoda kako bi ste dobili pristup čistoj vodi. Bit će nužno izgraditi i kanalizaciju, odnosno sustav za odvodnju oborinskih i otpadnih voda, važan za sprječavanje širenja zaraznih bolesti. Za to će vam biti potrebne PVC cijevi, šahtovi, sifoni i filteri odnosno dijelovi za kućnu i uličnu kanalizaciju.
 

Termoizolacija i hidroizolacija

Posebnu pažnju biste trebali obratiti termoizolaciji i hidroizolaciji. Posljedica neadekvatne termoizolacije može biti povećani gubitak topline zimi, oštećenja nastala kondenzacijom, te pregrijavanje prostora ljeti. To će dovesti do oštećenja same konstrukcije, ali i neudobnog i nezdravog prostora za stanovanje i rad, a i za zagrijavanje takvog prostora zahtjeva veću količinu energije.

Kvalitetna hidroizolacija će spriječiti prodor vode i vlage u podove i zidove objekta kako ne bi došlo do oštenjenja. Posljedice loše izolacije mogu se očitovati u podizanju parketa, otpadanju dijelova žbuke, gleta i boje sa zidova te nakupina plijesni na stropu ili zidovima. Hidroizolacija se ugrađuje ispod završne obloge.
 
 

Tlakovac

Jedan od najpopularnijih materijala za popločavanja okućnice danas je tlakavac. Ove betonske ploče možete pronaći u raznim oblicima i bojama, a mnogobrojne su i tehnike slaganja.

Naručite sav građevinski materijal kod istog dobavljača. Takav dogovor omogućiti izgradnju kvalitetnijeg odnosa s njima što za vas znači bolju kontrolu kvalitete, povoljnije cijene, a možda i odgodu otplate ili kupnju na više rata.

Sav građevinski materijal za izgradnju ili renovaciju vašeg doma možete kupiti od tvrtke G. M. grupa iz Rijeke. Njihova se skladišta nalaze u Kraljevici, Delnicama i u industrijskoj zoni Kukuljanovo.
 
 
 
Osim navedenih proizvoda pronaći ćete ondje i vrhunske Schiedel dimnjake, a nude vam i uslugu prijevoza robe na gradilište te razne građevinske alate. Više o građevinskom materijalu u ponudi G.M. grupe i uslugama koje vam nude saznajte na stranicama portala eKvarner.info.
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se