Brendaonica ponovno u Rijeci ove subote

BIZZDOGAĐANJA
10.5.2019. 9:37:13

Brendaonica ponovno u Rijeci ove subote
Nakon tri godine, trideset uspješno realiziranih radionica i predavanja s preko petsto polaznika u Puli, Rijeci, Zagrebu i Zadru, Brendaonica se vraća u Rijeku, gdje će se ove subote, 11. svibnja održati radionica: "Iskoristi potencijal društvenih mreža za brendiranje sebe ili svog proizvoda",  pod vodstvom Morene Milevoj, osnivačice Brendaonice i Nele Dunato, autorice knjige „The Human Centered Brand".

„Izgraditi prepoznatljiv brend na društvenim mrežama, danas ne predstavlja velik problem. Uz malo truda i angažmana, poznavanja određenih tehnika i alata – možete izgraditi uspješan brend online te odabrati onu društvenu mrežu na kojoj želite stvarati svoju zajednicu. Ono što je bitno naglasiti je da posebnu pažnju treba pridavati dosljednosti vaše komunikacije na društvenim mrežama i u stvarnom životu jer, dosljednost i autentičnost se nagrađuju.", kaže Morena Milevoj te dodaje kako će na Brendaonici u Rijeci polaznike educirati o tome kako unovčiti svoj brend, izgrađen upravo na autentičnim vrijednostima te komparativnim prednostima pojedinaca.
 
Brendaonica

Prvi put na Brendaonici u ulozi predavačice je  Nela Dunato, talentirana  umjetnica, dizajnerica, spisateljica i edukatorica iz Rijeke čija je misija podržavati kreativne ljude u tome da se autentično izražavaju u poslovnom i privatnom životu, a koja će polaznike educirati o važnosti vizualne komunikacije za uspješno brendiranje. Osim što će polaznici dobiti jako puno ideja za promociju svojeg brenda, u interaktivnim vježbama isprobat će alate za njihovu primjenu i korištenje.

Edukacije iz područja osobnog brendiranja te marketinga na društvenim mrežama su sve traženije, a namijenjene su svima koji žele raditi na razvoju i promociji svog brenda, bilo da se radi o freelancerima ili malim i srednjim poduzetnicima te svim onim zainteresiranim pojedincima koji žele biti prepoznatljivi u masi i ulagati u naprednije vještine, tehnike i alate potrebne za učinkovitu komunikaciju svojeg brenda na Facebooku,  Instagramu, LinkedInu, You Tubeu, a s krajnjim ciljem bolje prodaje svoje usluge ili proizvoda.
 
Svi zainteresirani za Brendaonicu u Rijeci mogu se prijaviti putem linka.
 
Cijena radionice iznosi 790,00 kn, a održava se od 9-14 sati u prostorima Centra tehničke kulture u Rijeci (Školjić 6/1).
Za sve dodatne informacije o Brendaonici možete kontaktirati putem:
 
 (l:eKvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se