TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Istaknite svoj brand i privucite najbolje ljude

BIZZDOGAĐANJA
28.11.2019. 9:20:46

Seminar: Istaknite svoj brand i privucite najbolje ljude
Brand svoje organizacije učiniti prepoznatljivim i privlačnim potencijalnim zaposlenicima umijeće je kojemu svakako treba posvetiti pozornosti. No, nikako se ne bi trebalo zanemariti postojeće talente koje je potrebno zadržati i poticati da doprinose razvoju branda svoje organizacije kako bi u konačnici s ponosom isticali brand i na taj način ga najbolje promovirali.

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja i radionica: 12. prosinca (09-16 h), TRINOM, Strojarska cesta 24, Zagreb

Sadržaj:

  • Novi trendovi u zapošljavanju (Recruitment Marketing, Employer Branding, Inbound Recruiting, Candidate Relationship Management, Candidate Experience, Social Media recruiting)
  • Važnost Employer Branding-a za privlačenje i zadržavanje talenata
  • Uloga marketinga u HR-u
  • Definiranje idealnog kandidata (Candidate Persona)
  • Definiranje propozicijskih vrijednosti tvrtke (Employee Value Proposition)
  • Kreiranje recruiting sadržaja
  • Planiranje Employer Branding strategije
  • Implementacija Employer Branding strategije
  • Metode i kanali promocije Employer Brand-a (uz primjere): stranice karijera, društvene mreže, oglašavanje poslova, lokalna događanja, online seminari, sadašnji zaposlenici, timski blogovi
  • Mjerenje učinkovitosti Employer Branding strategije

Cilj seminara:

Cilj seminara je, uz praktične primjere, polaznicima približiti inovativne metode akvizicije talenata. Employer Branding i Recruitment Marketing discipline su pomoću kojih uspješni poslodavci privlače i zadržavaju najbolje ljude i time stiču veliku konkurentnu prednost.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara: 1.900,00 kn + PDV
Promotivna cijena za uplate do 04. prosinca: 1.690,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust od 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.
Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o  uspješno završenom seminaru.

 
(l:mirakul.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se