Besplatna edukacija za mentore u tvrtkama

NOVOSTI
7.2.2019. 8:35:18

Besplatna edukacija za mentore u tvrtkama
Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Sveučilištem u Zadru organizira edukaciju mentora u tvrtkama, kako bi ojačala svoje kapacitete za provedbu praktične nastave učenika srednjih strukovnih škola u svojoj radnoj sredini.

Edukacija će se održati u Strojarskoj školi za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci, na adresi Ulica J. Vlahovića 10, 28. veljače i 01. ožujka, za tvrtke registrirane na područjima Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije.

Mentor je zaposlenik tvrtke u kojoj učenik pohađa praktični dio obrazovanja i osposobljavanja te stječe strukovne kompetencije u okviru učenja radom. Uz odgovarajuću stručnu kvalifikaciju ili iskustvo u zanimanju, mentor treba imati i kompetencije za podučavanje učenika.

Svrha edukacije jest upoznati zaposlenike sa znanjima i vještinama podučavanja učenika u stvarnim radnim procesima.  Polaznici će upoznati hrvatski sustav strukovnog obrazovanja, dobiti uvid u društvene, psihološke i pedagoške aspekte praktične nastave u tvrtki i kompetencije za samostalnu pripremu i provedbu osposobljavanja učenika u tvrtki.

Edukacija je namijenjena osobama koji u svojim tvrtkama već mentoriraju učenike ili će tu ulogu tek preuzeti.

Sudjelovanje je besplatno. Svaki polaznik dobiva radni materijal te potvrdu po završetku edukacije. Maksimalan broj polaznika u skupini je 30.

Rok prijave je utorak, 19. veljače, ili do popunjenosti skupine.

Program edukacije možete pogledati ovdje, a prijavnicu možete popuniti ovdje.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se