TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv za nominacije za godišnju nagradu NajTajnica.hr 2020.

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
14.1.2020. 9:01:03

Poziv za nominacije za godišnju nagradu NajTajnica.hr 2020.
Portal Poslovni savjetnik, u suradnji s tvrtkom za istraživanje tržišta Heraklea, jedanaestu godinu organizira izbor i dodjelu godišnjih nagrada najboljim hrvatskim tajnicama i tajnicima, NajTajnica.hr. Nagrada će se dodijeliti u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke, te za javne institucije u sklopu mini Akademije Poslovnog savjetnika u listopadu 2020. godine u Zagrebu. Pozivamo vas da nominirate osobe za koje smatrate da su svojim radom zaslužile ovu renomiranu nagradu.

Preuzmite nominacijski listić i prijavite se na info@poslovni-savjetnik.com.

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te "osobni imidž" srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima "moderna" tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje više stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije "samo" osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga portal Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.

Portal Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea d.o.o. provest će mystery calling - tajni će kupci zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke tajnicima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihovu tvrtku i poslovanje. Cilj je svega utvrditi koliko su tajnici ljubazni i snalažljivi te imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti i na kojim područjima. 

Na temelju provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti nagrada NAJTAJNICA.HR za 2020. godinu koji/a će biti proglašen/a na MINI AKADEMIJI Poslovnog savjetnika u listopadu 2020. u Zagrebu. Na natjecanje za NAJTAJNICU.HR 2020. možete se prijaviti anketnim listićem najkasnije do 30. lipnja 2020. godine

Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača te pokloni sponzora.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 737

(I:poslovni-savjetnik.com)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se