Prijavite se na Big Bang Camp u Rijeci

NOVOSTI
23.5.2019. 9:07:16

Prijavite se na Big Bang Camp u Rijeci
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Američkom ambasadom u Zagrebu organizira Big Bang Camp. Radi se o 5-dnevnom programu mentoriranja koji znanstvenicima i poduzetnicima koji rade na novim tehnologijama i žele se pozicionirati na tržištu te kreirati putokaz kako transformirati tehnologiju u konkurentan proizvod ili uslugu. 

Izabrat će se 20 prijavitelja iz cijelog svijeta koji će raditi uz nadzor i savjete mentora iz Hrvatske i SAD-a kako bi razvili tehnološki koncept i definirali korake kako ga plasirati na tržište. 

Za Big Bang Camp mogu se prijaviti svi znanstvenici, poduzetnici i oni koji to žele biti, koji rade s određenim tehnologijama, u malim i srednjim poduzećima s tehnološkim rješenjima koji imaju veliki potencijal. 

Prihvatljiva područja rada:
  • Prirodne znanosti (fizika, kemija, geoznanosti, astronomija...)
  • Bioznanosti (biologija, biotehnologija, ekologija...)
  • Društvene znanosti (kriminalistika, ekonomija, psihologija...)
  • Primijenjene znanosti (inženjerstvo, robotika, genetika, medicina...)
  • Interdisciplinarne znanosti (primijenjena fizika, umjetna inteligencija...)
Prijave su otvorene od 13. svibnja do 15. lipnja 2019. godine. 

Odabrani natjecatelji osvojit će smještaj za dva člana tima, doručak i ručak, lokalne autobusne karte za dolazak u kamp, posebne nagrade za 3 najbolja projekta (iPad 6 Wi-Fi 32 GB, Samsung Galaxy Tab A T590, Samsung Galaxy tab A T580). 

Big Bang Camp održat će se u Rijeci od 18. do 22. rujna 2019. godine.
 

Sve potrebne informacije pronađite na službenoj stranici Step Ri.
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se