Pošalji upit
Slanje…
O nama

eKvarner.info - Poduzetnički portal PGŽ

Poduzetnički portal eKvarner.info stvoren je kako bi na jednoj online platformi okupio SVE male i srednje poduzetnike na području Kvarnera. Cilj nam je pronaći vaše kupce na internetu, na način da kreiramo vaš marketinški nastup na poduzetničkom portalu i Facebooku.


Nakon 10 godina rada, danas surađujemo s preko 1000 poduzetnika iz različitih djelatnosti, zbog čega vam možemo preporučiti idealnu marketinšku stretegiju baš za vašu tvrtku ili obrt.

Marketinška agencija Rijeka, Kvarner

Jeste ikad probali tražiti u Google tražilici "građevinari rijeka", "oslikavanje vozila krk", "peleti rijeka", "alu stolarija kastav", "automehaničar čavle", i sl., a vaše tvrtke nije bilo na popisu? 

Ako još niste na eKvarner.info...

Zašto nas odabrati?

Kao stručnjaci u digitalnom marketingu imamo dugogodišnje iskustvo i znanje da za vas definiramo online strategiju i ciljanu kampanju koja će stvoriti veliku pažnju potencijalnih kupaca vaših proizvoda ili usluga.

ili nas kontaktiraj na 0800 024 023 
 
 
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Oglašavanje / marketing za tvrtke i obrte na Kvarneru

eKvarner.info vam nudi:

Optimiziranu stranicu za tražilice na portalu eKvarner.info i eCroatia.info, jumbo plakate, virtualne šetnje iz zraka i sa zemlje, slikanje ili snimanje iz zraka, logotip na stranici grada, oglašavanje putem Google Adwordsa, oglašavanje na radiju, promociju vaših akcija, bannere na stranici, PR članke, izradu promo materijala i ostale usluge pomoću kojih ćete vrlo jednostavno doći do novih kupaca i upita.
 
eIstra.info - Kako privući nove klijente

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS

Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više