TRAŽIŠ? NAĐI.

eKvarner.info - Poduzetnički portal PGŽ

marketinška agencija Rijeka, oglašavanje, marketing za tvrtke, obrte
Naziv poslovnog subjekta:    eKvarner.info - Poduzetnički portal PGŽ
  Brestovice 18a, Kastav 51215

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  eKvarner
https://www.ekvarner.info/oglasavanje
https://www.instagram.com/ekvarner_info/?hl=en
https://www.ekvarner.info
Pridruži se
O NAMA

eKvarner.info - Poduzetnički portal PGŽ

Poduzetnički portal eKvarner.info stvoren je kako bi na jednoj online platformi okupio SVE male i srednje poduzetnike na području Kvarnera. Cilj nam je pronaći vaše kupce na internetu, na način da kreiramo vaš marketinški nastup na poduzetničkom portalu i Facebooku.


Nakon 10 godina rada, danas surađujemo s preko 1000 poduzetnika iz različitih djelatnosti, zbog čega vam možemo preporučiti idealnu marketinšku stretegiju baš za vašu tvrtku ili obrt.


Marketinška agencija Rijeka, Kvarner

Jeste ikad probali tražiti u Google tražilici "građevinari rijeka", "oslikavanje vozila krk", "peleti rijeka", "alu stolarija kastav", "automehaničar čavle", i sl., a vaše tvrtke nije bilo na popisu? 

Ako još niste na eKvarner.info...

Zašto nas odabrati?


Kao stručnjaci u digitalnom marketingu imamo dugogodišnje iskustvo i znanje da za vas definiramo online strategiju i ciljanu kampanju koja će stvoriti veliku pažnju potencijalnih kupaca vaših proizvoda ili usluga.

ili nas kontaktiraj na 0800 024 023 

 
 
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Oglašavanje / marketing za tvrtke i obrte na Kvarneru

eKvarner.info vam nudi:

Optimiziranu stranicu za tražilice na portalu eKvarner.info i eCroatia.info, jumbo plakate, virtualne šetnje iz zraka i sa zemlje, slikanje ili snimanje iz zraka, logotip na stranici grada, oglašavanje putem Google Adwordsa, oglašavanje na radiju, promociju vaših akcija, bannere na stranici, PR članke, izradu promo materijala i ostale usluge pomoću kojih ćete vrlo jednostavno doći do novih kupaca i upita.
 
eIstra.info - Kako privući nove klijente

REFERENCE

Surađujemo s više od 1000 partnera iz različitih djelatnosti. U nastavku pogledajte neke od naših partnera iz PGŽ:

 

 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

"eKvarner.info - Poduzetnički portal PGŽ" se nalazi u ovim kategorijama
marketinška agencija Rijeka, oglašavanje, marketing reklamiranje, reklama, jumbo plakati, banneri, portal, tvrtke, poduzetnici, firme, oglasi, obrti, radio oglasi, radio spotovi, Facebook oglasi, marketing za tvrtke i firme, ekvarner, Kvarner, Čavle, Viškovo, Krk, Rab, Lošinj, Cres, Crikvenica, Novi Vinodolski

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se