TRAŽIŠ? NAĐI.

KONOBA IVE RIJEKA

Gdje dobro jesti, best fish restaurant in Rijeka, Croatia, gastro
O NAMA

Konoba Ive

Konoba Ive u Rijeci nudi vam kvalitetna jela i vrhunsko gastro iskustvo. Građena je davne 1846. godine kao dio toga svijeta pripada najboljim konobama u Hrvatskoj! Pitate li se gdje dobro jesti u Rijeci, tad je Konoba Ive odgovor koji tražite
 
U konobi Ive uvijek ćete pronaći topli ambijent, s nasmijanim osobljem! Naš domaći kruh, te svježa riba u lijepom ribarskom ambijentu omogućit će Vam nezaboravan doživljaj jela.
 
Drvo, kamen, topli tonovi i odmjerena glazba stvaraju ambijent u kome nestaje svaka napetost.
Jednostavno se isključite iz onoga vani i osjećate kao da ste došli u kuću najboljeg prijatelja koji će vam ugoditi i pobrinuti se da iz njegovog doma ne odete ni žedni ni gladni, sa osmijehom na licu!

DJELATNOSTI


 
Na našem jelovniku / On our menu: 

 
 
 
 

 
 
Među važnijim obilježjima mediteranskog svijeta, uz rive, pjace, kampanele, masline, brodove, bljesak zalazećeg sunca u oknima i još mnogo toga u slanoj galaksiji najmodrijeg mora na svijetu, jedno od glavnih mjesta, po kojem je cijelo naše primorje s otocima prepoznatljivo, jesu konobe, središta cijelog jednog maloga svijeta.
 
PROIZVODI I USLUGE

 EN 

Konoba Ive Rijeka

 
Konoba Ive serves delicious Mediterranean food in a rustic atmosphere. A cut above your traditional Kvarner tavern, Konoba Ive offers you homemade bread and fresh fish dishes for a unique gastronomic experience.
 
Visit us and check out
why we are the best fish restaurant in Rijeka!
 
The best fish restaurant Rijeka, Konoba Ive
REFERENCE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"KONOBA IVE RIJEKA" se nalazi u ovim kategorijama
konoba, svježa riba, vino, rezervacija, domaća kuhinja, muzika uživo, fish restaurant, riblji restoran, Rijeka

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se