Pošalji upit
Slanje…
O nama

Konoba Ive

Konoba Ive u Rijeci nudi vam kvalitetna jela i vrhunsko gastro iskustvo. Građena je davne 1846. godine kao dio toga svijeta pripada najboljim konobama u Hrvatskoj! Pitate li se gdje dobro jesti u Rijeci, tad je Konoba Ive odgovor koji tražite
 
U konobi Ive uvijek ćete pronaći topli ambijent, s nasmijanim osobljem! Naš domaći kruh te svježa riba u lijepom ribarskom ambijentu omogućit će Vam nezaboravan doživljaj jela.
 
Drvo, kamen, topli tonovi i odmjerena glazba stvaraju ambijent u kome nestaje svaka napetost.
Jednostavno se isključite iz onoga vani i osjećate kao da ste došli u kuću najboljeg prijatelja koji će vam ugoditi i pobrinuti se da iz njegovog doma ne odete ni žedni ni gladni, sa osmijehom na licu!
 
Očekujemo Vas s najfinijih ribljim specijalitetima!
Djelatnosti
 
Na našem jelovniku / On our menu: 

 
 
Među važnijim obilježjima mediteranskog svijeta, uz rive, pjace, kampanele, masline, brodove, bljesak zalazećeg sunca u oknima i još mnogo toga u slanoj galaksiji najmodrijeg mora na svijetu, jedno od glavnih mjesta, po kojem je cijelo naše primorje s otocima prepoznatljivo, jesu konobe, središta cijelog jednog maloga svijeta.

 
Proizvodi i usluge
 EN 

Konoba Ive Rijeka

 
Konoba Ive serves delicious Mediterranean food in a rustic atmosphere. A cut above your traditional Kvarner tavern, Konoba Ive offers you homemade bread and fresh fish dishes for a unique gastronomic experience.

 
The best fish restaurant Rijeka, Konoba Ive
 
Visit us and check out
why we are the best fish restaurant in Rijeka!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više