TRAŽIŠ? NAĐI.

I - TERM

Adaptacija kupaonice, instalater centralnog grijanja, ugradnja solarnih panela, cijena, Rijeka
Naziv poslovnog subjekta:    I - TERM
OIB:  55019165393
  Selino 25, Kastav 51215
Općina  Brnčići
Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Jasmin Begović
http://www.ekvarner.info/i-term/
  RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00
O NAMA

I - Term - instalateri centralnog grijanja

I - Term je tvrtka iz Rijeke koja se bavi instalacijom centralnog i podnog grijanja te adaptacijom kupaonica. Naši stručni instalateri specijalizirali su se i za ugradnju solarnih panela, uz koje će ćete uštedjeti na vašem računu za struju.

Sve radove obavljamo stručno, kvalitetno i u zadanim rokovima, a naše vam usluge nudimo po povoljnim cijenama. 

Osim samih izvođenja radova u mogućnosti smo vam ponuditi kompletnu uslugu; vršimo procjenu i savjetovanje, nabavu materijal te servis i održavanje sustava.

Zastupnici smo renomiranih svjetskih proizvođača te pratimo trendove i standarde kako bi naša usluga uvijek bila na visokoj razini. 

Trebate li pouzdanu tvrtku za adaptaciju vaše kupaonice, ugradnju centralnog grijanja ili montažu solarnih panela, nazovite nas ili pošaljite upit. 

 

Vaše zadovoljstvo naša je misija!

 

DJELATNOSTI

  • Adaptacija kupaonice,
  • Instalater centralnog grijanja,
  • Ugradnja solarnih panela
  • Rijeka 
PROIZVODI I USLUGE

Adaptacija kupaonice

Opremamo i adaptiramo vaše kupaonice kvalitetnim proizvodima - kupaonskim namještajem, slavinama, kadama, tuš kabinama i ostalom opremom za kupaonice. Za svu kupaonsku opremu nudimo montažu.

 

Ugradnja solarnih panela

Bavimo se ugradnjom i montažom solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode i potpomaganje sustava grijanja.

Uz solarno grijanje moguće je uštedjeti do 30% energenata za sustav grijanja.

Za ugradnju i montažu solarnih sistema te dizalica toplina nudimo jamstvo na rad te godišnje kontrole solarnog i termalnog sustava.

Prosječna površina kolektora u solarnim sistemima je oko 4m2 što rezultira značajnim uštedama energenata na godišnjoj razini. Solarni kolektori prikupljaju solarnu energiju tako da se u solarnim kolektorima zagrijava toplinski medij koju cirkulacijska crpka transportira u spremnik tople vode.

Instalater centralnog grijanje

Nudimo kompletnu ugradnju i projektiranje sustava centralnog grijanja. Zajedno s vama ćemo dizajnirati vaše centralno grijanje, odabrati najekonomičniji sustav grijanja i proizvođače opreme te izraditi troškovnik u skladu s vašim financijskim mogućnostima.

 

Podno grijanje

Podno grijanje i plafonsko hlađenje je izuzetno komforno jer se toplina ravnomjerno raspoređuje kroz cijelu površinu. Temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature u prostoriji, a upravo time se eliminiraju zračne struje u prostoru.
Ovo su  najisplativiji sustavi grijanja i hlađenja zbog malog udjela električne energije da bi dobili isti komfor kao kod kasičnih sustava grijanja i hlađenja.
 
Podno grijanje i plafonsko hlađenje je najzdraviji način grijanja odnosno hlađenja jer se bakterije nemaju gdje razvijati kao u začepljenim radijatorima i klimama.


 


REFERENCE

Ovlašteni smo serviser i montažer za poznate renomirane proizvođače:


 
 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se