Pošalji upit
Slanje…
O nama

Vikler d.o.o. - popravak elektromotora, generatora, transformatora i agregata


Tvrtka Vikler d.o.o. osnovana je 1992. godine, a bavi se servisom i popravkom svih vrsta automatike, elektronike, robotike i jedna je od vodećih tvrtki ove djelatnosti u našoj regiji.
 
servis elektromotora
 
Kvaliteta rada tvrtke Vikler očituje se i kroz dugogodišnju suradnju s velikim državnim i privatnim tvrtkama na području Hrvatske.
 
Potvrda visoke kvalitete je i ISO 9001:2000 certifikat te naš tim stručnjaka koji uz svoje znanje, iskustvo i korištenje suvremene tehnologije garantiraju sigurnost poslovanja. 

Premotavanje elektromotora, generatora i transformatora

Pružamo kvalitetne, pouzdane i povoljne usluge prematanja/premotavanja električnih uređaja; elektromotora, generatora i transformatora
 
Opremljeni smo suvremenom opremom za savijanje, rezanje i umetanje utorske izolacije, ubacivanje namotaja i zamjenu ležajeva. Provodimo i visokonaponsko testiranje. U radu koristimo najkvalitetnije materijale kako bi vaši strojevi trajali što dulje!


 
 
 
Djelatnosti
 • Premotavanje električnih strojeva i uređaja
 • Popravak, servis svih vrsta strojeva, elektronike i dr. 
 • ISO 9001:2000 certifikat
 • Generatori
 • Elekromotori
 • Transformatori
 • Agregati
 • Pretvarači
 • Razni svici
 • Aparati za varenje
 • Električni alati
 • UPS sistemi
Proizvodi i usluge

Servis električnih strojeva i uređaja

Specijalizirani smo za remont odnosno premotavanje električnih strojeva i uređajageneratoraelektromotoratransformatorapretvarača i dr. 
 
Trebate li servis i popravak industrijskih strojevarobotikepogonskih Diesel i benzinskih motoraelektronikereduktorahidro i pneumatskih uređaja obratite nam se s povjerenjem!

Servis elektromotora

Kao vrlo uspješni poduzetnici na području remonta, kod nas možete obaviti adekvatan servis elektromotora. Naše usluge uključuju viklanje trofaznih i jednofaznih elektromotora, ispitivanje i mjerenje namotaja te zamjenu neispravnih elemenata elektromotora
 
popravak industrijskih strojeva
 

Servis transformatora


Tražite servis transformatora? Transformatori su podložni oštećenjima i kvarovima te ih je stoga bitno redovito servisirati. Kontaktirajte nas za adekvatan servis i održavanje transformatora i produljite mu radni vijek! 

Servis generatora


Bavimo se popravkom i servisom generatora, a usluge uključuju popravak i testiranje automatskih regulatora napona, popravak i čišćenje generatora i dr. Radove obavljamo stručno i u dogovorenom roku.
 
generator 
Za dodatne informacije i upite stojimo na raspolaganju, nazovite nas ili ispunite obrazac s upitom, javit ćemo vam se u najkraćem roku! 
Reference
- HŽ infrastruktura d.o.o.
- HŽ Putnički prijevoz
- HŽ Cargo d.o.o.
- Tehnički servisi željezničkih vozila d.o.o.
- Ministarstvo obrane RH
- Saipem
- Sipro d.o.o.
- Ministarstvo financija - carinska uprava
 
- Luka Rijeka d.d.
- Ceste Rijeka d.o.o.
- Metis d.o.o.
- Hermes d.o.o.
- Novotehna d.d.
- Adrialift d.o.o.
- Rimos d.o.o.
- A.B.C tehnika d.o.o.
 
- Phoenix d.o.o.
- BSK commerce d.o.o.
- MGK - pack d.d.
- PAG 91 d.o.o.
- ENIA d.o.o.
- Vir 1898 d.d.
- GruppoEffe d.o.o.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više