Uklanjanje madeža, liječenje akni i tretmani za pomlađivanje

ŠTO, GDJE, KAKO...?
11.1.2022. 9:05:00

Uklanjanje madeža, liječenje akni i tretmani za pomlađivanje

Imperfekcije na koži poput bora, strija, madeža ili akni, nisu samo kozmetički problem već i čest razlog gubitka samopouzdanja, kako kod adolescenata tako i kod odraslih, a neke od njih mogu biti i opasne.

Posjetili smo Dermatološku i venerološku ordinaciju Manestar iz Rijeke i razgovarali s doktorom Teom Manestarom Blažićem o najboljim metodama za uklanjanje madeža i liječenje akni, te vrhunskim estetskim tretmanima za pomlađivanje.

Uklanjanje madeža

Madež koji je nastao nakon 21. godine života, ili je veći od 6 mm svakako treba pregledati. Primijetite li da madež kojeg imate mijenja boju, povećava se ili su mu rubovi nepravilni svakako se obratite Ordinaciji Manestar u Rijeci gdje možete obaviti dermatoskopski pregled madeža, a nude vam i uslugu računalnog praćenja madeža kako bi se svaka promjena detektirala na vrijeme. U slučaju da je to potrebno, uzorak promjene na vašoj koži Dr. Manestar poslat će na biopsiju, kako bi se utvrdilo radi li se o melanomu. Uklanjanje madeža u ovoj se ordinaciji obavlja laserski ili kirurški uz lokalnu anesteziju.
 

Liječenje akni

Akne su najčešća kožna bolest koja pogađa adolescente, ali one mogu mučiti i odrasle. Tinejdžeri koji imaju mnogo akni opterećeni su razmišljanjem o tome kako ih drugi vide, zbog čega im opada samopouzdanje, a razvijaju i depresiju. Kako bi se spriječilo nastajanje psihičkih i fizičkih ožiljaka od akni, iznimno je važno pravodobno početi primjenjivati terapiju, a pri tom je nužno mišljenje stručnjaka. U Ordinaciji Manestar svakom se pacijentu pristupa na individualizirani način, te se terapija i liječenje akni prilagođavaju potrebama pacijenta.

Tretmani pomlađivanja

Odabir tretmana za pomlađivanje postaje jednostavniji uz profesionalnu medicinsku kameru Vectra H1 koja vam za svega nekoliko minuta daje 3D sliku lica i vrata te će vam pokazati kako biste mogli izgledati nakon tretmana.

 

"Dobivena 3D slika može se koristiti za planiranje i praćenje rezultata estetskih tretmana i zahvata kao što su injekcije hijalurona i Botoxa, tretmani laserom, HIFU tretmani, nekirurško uklanjanje masnog tkiva, kemijski piling, nekirurško zatezanje kože, nekirurška korekcija nosa..." - rekao nam je doktor Manestar.

 

HIFU tretman za zatezanje kože i uklanjanje masnog tkiva

Ordinacija Manestar prva u Hrvatskoj nudi bezbolan nekirurški ultrazvučni zahvat za zatezanje kože i uklanjanje masnih nakupina. Kod ovog medicinskog postupka koristi se fokusirana ultrazvučnu energija visokog intenziteta, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Ovaj je zahvat namijenjen svima koji žele usporiti nastanak ili ukloniti postojeće znakove starenje. Pogodan je za zatezanje kože na raznim dijelovima tijela te uklanjanje masnog tkiva na trbuhu, nogama i rukama.

Želite li se riješiti problema koje vam zadaju akne, pregledati ili ukloniti sumnjivi madež, Ordinacija Manestar specijalističkog pregleda i kompletne dijagnostičke obrade, pobrinut će se da se vašem problemu pristupi na najadekvatniji način. Više o ostalim uslugama koje vam nude saznajte na stranicama portala eKvarner.info.
 
 (I: eKvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se