TRAŽIŠ? NAĐI.

Pregled madeža u specijalističkoj ordinaciji: Rezervirajte svoj termin već danas

ŠTO, GDJE, KAKO...?
31.1.2017. 12:27:00

Pregled madeža u specijalističkoj ordinaciji: Rezervirajte svoj termin već danas

Briga o vanjskom izgledu nešto je čemu pridajemo pažnju svakoga dana, no potrebno je zapitati se brinemo li redovito i o svom zdravlju, onoliko koliko bi trebali. Za održavanje zdravlja bitno je redovito obavljanje rutinskih pregleda, posebno ako smo podložni i ako postoji rizik od nekih bolesti. 


Rano otkrivanje najbrži je put prema izlječenju većine bolesti, a to vrijedi i za madeže. Kako kaže dr. Teo Manestar Blažić, uz obaveznu samokontrolu, bitno je obratiti se specijalistu ako se uoče bilo kakve promjene na koži. Ipak, radi se o zdravlju koje bi svima trebalo biti na prvom mjestu; i najmanje promjene i sitnice koje vam se čine zanemarive, nije na odmet provjeriti.

 

Pregled madeža od iznimne je važnosti


Privatna specijalistička ordinacija za dermatologiju i venerologiju u Rijeci pod vodstvom dr. Manestara između ostalog nudi preglede madeža računalnom analizom i praćenjem, a zatim po potrebi i uklanjanje madeža kirurškim i laserskim putem.


Individualni pristup svakom pacijentu i ponuda najnovijih provjerenih i učinkovitih terapija i tretmana zaslužna je za veliki broj zadovoljnih pacijenata koji se s povjerenjem redovito vraćaju dr. Manestaru. Ovo je jedina ordinacija u Hrvatskoj koja ima mogućnost ciljane i selektivne UVB terapije za vitiligo te među prvima koristi lasere za brojne minimalno invazivne zahvate umjesto nekih klasičnih kirurških zahvata.


U ordinaciji za kožne (dermatologija) i spolne bolesti (venerologija) obavlja se dijagnoza i liječenje bolesti kože, vidljivih sluznica, kose, noktiju, raka kože, alergija te bolesti izvanjskog spolovila i spolno prenosivih bolesti. Uz to obavljaju se mali kirurški zahvati (dermatokirurgija) u terapijske ili estetske svrhe, brojni medicinsko-estetski tretmani, tretmani laserom te specijalistički pregledi:

  • uklanjanje kapilara na nogama i licu
  • uklanjanje pjega
  • uklanjanje bora hijaluronom, Botox-om, PRP-om, laserom i nitima
  • oblikovanje lica hijaluronom (podočnjaci, jagodice, usne, obrazi, nos...)
  • smanjivanje strija i ožiljaka
  • uklanjanje ksantelazme laserom
  • terapija vitiliga,...

U ordinaciji se primjenjuju najnovije priznate i provjerene metode u dijagnostici, terapiji i estetskoj dermatologiji. Kvalitetu usluge prepoznali su pacijenti i klijenti iz Hrvatske i Europe.


Dr. Teo Manestar Blažić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci i magistrirao iz područja medicinskih znanosti u Zagrebu. Specijalizaciju iz dermatovenerologije odradio je u Rijeci i Zagrebu. Član je Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog dermatovenerološkog društva. Do sada je obavio više od 6000 laserskih zahvata, više do 7000 dermatokirurških zahvata i ima više od deset godina iskustva u uklanjanju madeža. 


Za sva pitanja i savjetovanja s povjerenjem se obratite dr. Teu Manestar Blažiću, te dogovorite svoj termin već danas. 


(I:eKvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se