Seminar: Upravljanje vremenom

BIZZDOGAĐANJA
9.12.2019. 9:18:27

Seminar: Upravljanje vremenom
Koliko uspješno, prema vašem mišljenju, upravljate svojim vremenom i možete li s lakoćom definirati svoj prostor za unapređenje? Imate li osjećaj da vam ubrzani ritam života ne ostavlja dovoljno vremena za sve aktivnosti koje smatrate važnima, na poslu se borite s rokovima, sve vam se čini hitno i važno, a razina stresa raste? A možda ste skloni odgađanju ili se borite s kradljivcima vremena kojima ne možete reći „ne"?

Svi smo svjesni da vrijeme prolazi nevjerojatnom brzinom i da je od ključne važnosti naučiti njime kvalitetno upravljati i iskoristiti svaki sat u danu na najbolji mogući način.

Odlučite li svladati i kontinuirano unaprjeđivati ovu vještinu, nagrada neće izostati. Bit ćete učinkovitiji, motiviraniji i zadovoljniji, povećat ćete kvalitetu života i osloboditi više vremena za ono što vam je zaista važno.

Kroz HalPetov trening Upravljanje vremenom dobit ćete odgovore na ključna pitanja i osvijestiti koliko vješto trenutno upravljate svojim vremenom i što bi bilo mudro promijeniti. Imat ćete priliku isprobati konkretne i jednostavne tehnike koje će vam pomoći da u budućnosti izbjegnete ponavljanje istih pogrešaka i da uspješnije planirate vrijeme, definirate prioritete i riješite se kradljivaca.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 10. prosinca (09-16 h), Iločka 1, Zagreb.

Napravite prvi korak već danas i preuzmite kontrolu nad svojim životom.

Kratki sadržaj:

  • Ključni principi upravljanja vremenom
  • Što je prioritet i kako ga definirati
  • Ključni koraci u upravljanju vremenom
  • „ABC tehnika" upravljanja vremenom
  • Kradljivci vremena i kako ih eliminirati
  • Dodatne tehnike za uspješno upravljanje vremenom

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele naučiti učinkovitije upravljati vlastitim vremenom i unaprijediti kvalitetu života: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd.,  jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji su u stalnoj utrci s vremenom.

Kotizacija
Redovna cijena iznosi: 1.562,50 kn  (PDV je uključen u cijenu).
 
 
Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema, program Upravljanje vremenom dostupan je i online!
 
(l:halpet.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se