Seminar: Tehnike pozitivnog razmišljanja

BIZZDOGAĐANJA
11.12.2019. 9:20:49

Seminar: Tehnike pozitivnog razmišljanja
Je li za vas čaša napola puna ili prazna? Uspijevate li zadržati pozitivan stav u teškim i zahtjevnim situacijama ili ste skloniji „crnim" mislima i negativno okruženje vas lako pridobije na svoju stranu? Iako se često čini da nam je određeni način razmišljanja urođen, sad je trenutak da razbijemo taj mit. Kroz tehnike pozitivnog razmišljanja može se naučiti kontinuirano unaprjeđivati svoj pristup životnim situacijama. Ako ste spremni uložiti trud i vrijeme u promjenu načina razmišljanja koji vam ne donosi zadovoljavajući rezultat, pozitivne promjene na poslu i u privatnom okruženju neće izostati.

Pozitivno razmišljanje direktno utječe na zdravlje, uspjeh i sreću. Brojna su istraživanja dokazala da ljudi koji razmišljaju pozitivno duže žive, manje obolijevaju, uspješnije se nose sa sveprisutnim stresom i uspješnije koriste raspoložive resurse.

Na HalPetovu treningu Tehnike pozitivnog razmišljanja osvijestit ćete mogućnost izbora u kritičnim situacijama i usvojiti učinkovite i jednostavne strategije i tehnike koje značajno mogu unaprijediti vaš način razmišljanja na bolje. Promjena će se pozitivno odraziti i na vašu komunikaciju, odnose s drugima i postizanje željenih rezultata.

Seminar će se održati 12. prosinca 2019. od 9 do 16 sati u Zagrebu, na adresi Iločka 1. 

Odlučite biti optimistični kad je promjena načina razmišljanja u pitanju i napravite prvi korak već danas.

Kratki sadržaj


  • Što je pozitivno razmišljanje
  • Kako preuzeti odgovornost za pozitivan stav i razmišljanje
  • Prednosti i koristi pozitivnog razmišljanja
  • Pozitivna verbalna komunikacija
  • Pozitivna neverbalna komunikacija
  • Strategije i tehnike pozitivnog razmišljanja

Kome je trening namijenjen?


Svima koji žele naučiti pozitivno razmišljati i tako doprinijeti svom uspjehu i pomoći drugima u svom poslovnom i privatnom okruženju: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima malih, velikih i srednjih poduzeća, odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, itd., jednako kao i roditeljima, studentima i svima onima koji žele razmišljati i djelovati pozitivno.

Kotizacija


Cijena za sudjelovanje na seminaru iznosi 1562,50 kn po osobi. PDV je uključen u cijenu. Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

Prijava 


Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Podatci koje unesete obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Neće se prosljeđivati trećim osobama te će koristiti isključivo u svrhu obrade upitnika.

(I: halpet.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se