TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Pitch prezentacije

BIZZDOGAĐANJA
5.11.2019. 9:56:11

Seminar: Pitch prezentacije
Jeste li znali da je elevator pitch vrlo kratka prezentacijska forma koja sažima ključne ideje i informacije u trajanju jedne vožnje liftom? Trening Pitch prezentacije uči vas upravo tome.

Pokušajte "prodati” neku ideju ili proizvod u jednoj minuti. Kako sažeti značajan broj bitnih informacija u tako kratkom okviru? Kako nastupiti profesionalno, a ne zvučati užurbano? Ovaj trening dat će vam odgovor na sva pitanja.

"Ostaviti dobar dojam u manje od dvije minute, a istovremeno znati da ste rekli sve najvažnije, poseban je osjećaj", objašnjava trenerica i izvršna direktorica Petra Čolak.

"Pitch prezentacije su popularna prezentacijska forma, interesantna upravo zbog toga što u kratkom vremenu treba postići maksimum. Zamislite situaciju da se trebate predstaviti na nekoj konferenciji, ili da trebate pridobiti publiku za svoj projekt, da ste na networking skupu i trebate "prodati” sebe, proizvod ili kompaniju. Važno je ostaviti izvrstan dojam u takvim prilikama.”

Trenerica Sonja Harapin Štrbac posebno je zadovoljna osobnim pristupom polaznicima: "Grupe se sastoje od maksimalno osam polaznika, što nam omogućuje da se posvetimo svakom pojedincu.”

Uz Pitch prezentacije upoznat ćete i isprobati nekoliko moćnih prezentacijskih modela. Naučit ćete kako strukturirati svoj govor i kako ga podržati svojim tijelom i glasom. Znat ćete iskoristiti trenutak i reći pravu stvar.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 08. studenoga, u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb.

Koje su teme:

 • Što je PITCH prezentacija – moć i prednosti
 • Vrste PITCH prezentacije
 • Sastojci uvjerljivog nastupa
  • Riječ
  • Pokret
  • Glas
 • Priprema PITCH-a
 • Rad na modelima
 • Izvedba i analiza

Kome je trening namijenjen:

Svima koji žele u kratko vrijeme svojom prezentacijom ostaviti najbolji dojam: direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje.

Vremensko trajanje treninga: 9:00 – 16:00.

Kotizacija:

Redovna cijena za otvoreni trening iznosi: 1.562,50 kn (PDV je uključen u cijenu).

Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.

 
(l:halpet.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se