Seminar: Napredne prodajne vještine

BIZZDOGAĐANJA
11.10.2017. 9:11:27

Seminar: Napredne prodajne vještine
Sposobnosti za prodaju i pregovaranje s klijentima potrebno je kontinuirano razvijati radi uspješnog i dugoročnog održavanja odnosa. Prilagodba prodavača svakom pojedinačnom klijentu/kupcu je neophodna, stoga prodavač mora razumjeti i naučiti raspoznavati koje pregovaračke taktike i stilove može primijeniti u pojedinim prodajnim aktivnostima. Kreiranje jedinstvenog prodajnog prijedloga uz korištenje adekvatnih prodajnih metoda i alata, uz proaktivan pristup samoj prodaji, omogućit će prodavaču bolju i uspješniju prodaju.
Seminarom će se proći prodajne prezentacije rješenja kupčevih problema, što uključuje i prigovore na cijenu, te ukazati na najčešće pogreške u prodaji. Kroz ‘Prodajni lijevak’ prodavače će se usmjeriti na korištenje pitanja po etapama prodajnog razgovora za uspješno zaključivanje prodaje i postprodajne aktivnosti.
 
Mjesto i vrijeme održavanja seminara: 20. listopada 2017. 9-16h, Hotel Aristos, Cebini 33, Zagreb

Sadržaj seminara

Kako koristiti 12 prodajnih okidača u prodajnom procesu
Zašto koristiti cross-selling i up-selling?
Praktičan primjer prodajnog procesa – role play Najčešće pogreške u prodaji
Case study koji rješavaju polaznici:
  • Prodajne metode i alati
  • Kreiranje jedinstvenog prodajnog prijedloga
  • Otvaranje prodajnog razgovora
  • Prodajni lijevak – korištenje pitanja po etapama prodajnog razgovora (otvorena, zatvorena, neutralna)
  • Opis proizvoda korištenjem argumentacije (značajka – prednost – korist)
  • Prodajne prezentacije rješenja kupčevih problema
  • Rješavanje prigovora na cijenu
  • Zaključivanje prodaje i postprodajne aktivnosti

Cilj seminara

Primjerom pokazati polazniku praktično korištenje svih faza prodajnog procesa i potom vježbati na praktičnim primjerima kako bi polaznik povećao broj zaključenih prodaja na osobno zadovoljstvo i zadovoljstvo svoje tvrtke. Posebno mjesto pripada cross-sellingu, up-sellingu kao i prodajnim okidačima i njihovoj primjeni u uspješnom zaključivanju prodaje. Seminar će se sastojati od snažne interakcije između polaznika i predavača. Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena je velikim brojem praktičnih primjera i pripremljenih vježbi. Intenzivno se koristi sinergija grupnog rada, a posebna će pažnja biti posvećena individualiziranom rješavanju konkretnih prodajnih primjera polaznika.

Ciljna skupina polaznika

Direktori i voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu s krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih tvrtaka, svi koji žele prodavati više i jednostavnije, uočiti pogreške koje rade u prodajnom procesu te bi željeli postati uspješniji prodavači.

Kotizacija

Redovna cijena seminara 1.590,00 kn + PDV.
Promotivna cijena za uplate do 12. listopada 1.390,00 kn + PDV.
Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara.
Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

 
(I:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se