Još tjedan dana do Design Districta - sajma namještaja i uređenja interijera u Rovinju

ŠTO, GDJE, KAKO...?
17.11.2023. 10:28:07

Još tjedan dana do Design Districta - sajma namještaja i uređenja interijera u Rovinju
Rovinj će od 23. do 25. studenog biti domaćin prestižnog sajma namještaja i uređenja interijera, Design District.
 
Sajam će i ove godine biti mjesto okupljanja preko 90 eminentnih brendova namještaja, podnih i zidnih obloga, rasvjete, krevetnih sustava, prozora, vrata i mnogih drugih ključnih elemenata za uređenje interijera i eksterijera. Ovo je idealna prilika da se upoznate s najnovijim trendovima i mogućnostima za nadolazeću turističku sezonu.
 

Fokus na održivost gradnje i dizajna interijera

 
Sajam će obogatiti konferencija za arhitekte i dizajnere interijera pod nazivom „Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala".
 
Konferencija će okupiti stručnjake koji će iz vlastitog iskustva govoriti o održivosti i novim pristupima u projektiranju, gradnji i uređenju, nudeći vrijedne uvide i inspiraciju za sve posjetitelje.
 

Izložba djela poznatog dizajnera i arhitekta 'Bernardo Bernardi - 65 godina' 

 
Poseban segment sajma bit će ekskluzivna izložba „Bernardo Bernardi, 65 godina", gdje će renomirani hrvatski proizvođač namještaja ERA predstaviti djela poznatog arhitekta i dizajnera, Bernarda Bernardija.
 
Posjetitelji sajma moći će pregledati bogatu ponudu na EKO TRŽNICI HRVATSKIH DELICIJA I RUKOTVORINA koja će predstaviti domaće proizvođače i njihove ekološke proizvode, hranu, piće i dekoraciju po povoljnim cijenama. Ovo je odlična prilika za hotelijere i iznajmljivače da se opskrbe lokalnim proizvodima i oduševe buduće goste!
 
sajam namjestaja rovinj
 

Networking, specijalne ponude i veliki popusti

 
Sajam svake godine okuplja vodeće ponuđače iz Hrvatske i okolnih zemalja, uključujući Sloveniju, Italiju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, te Tursku. To ga čini idealnim mjestom za druženje i razmjenu ideja među posjetiteljima, privatnim i poslovnim publikama, arhitektima, dizajnerima interijera, investitorima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.
 
Tijekom sajma, mnogi izlagači najavljuju velike popuste, stoga ne propustite iskoristiti izvrsnu priliku za nabavu kvalitetnog namještaja i ostalih proizvoda po povoljnim cijenama.
 
Radno vrijeme sajma je u četvrtak i petak, 23. i 24.11., od 10:00 do 18:00 sati, te u subotu, 25.11., od 10:00 do 17:00 sati.
 
Ovaj događaj je savršena prilika za sve one koji traže inspiraciju, kvalitetne proizvode ili žele biti u toku s najnovijim trendovima u dizajnu i namještaju. Više informacija potražite na www.design-district.net
 
Dobrodošli na Design District!

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više