Seminar: Kako pripremiti projekt izrade kompleksnog weba i/ili aplikacije po mjeri

NOVOSTI
17.9.2019. 8:54:31

Seminar: Kako pripremiti projekt izrade kompleksnog weba i/ili aplikacije po mjeri
Želite realizirati jedinstvenu poslovnu ideju koja uključuje razvoj aplikacije i/ili web stranice po mjeri? Nemate gotovo nikakva iskustva s razvojem sličnih projekata i bojite se nepoznatog? Imate loša iskustva s razvojem aplikacija po mjeri, i na sljedećem projektu želite uspjeti i biti zadovoljni? Niste sigurni odakle početi, što vas sve čeka, i želite se dobro pripremiti?
 
Seminar Kako pripremiti projekt izrade kompleksnog weba i/ili aplikacije po mjeri će se održati 26. rujna u 10:00 h u STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu (Radmile Matejčić 10) u Rijeci.

Na ovom ćete predavanju kroz teoriju i praktične vježbe naučiti kako samostalno izraditi projektnu dokumentaciju za vašu buduću aplikaciju ili web. Za potrebe praktičnog dijela dobit ćete sve potrebne predloške i alate, koje su predavači u svojoj konzultantskoj praksi gradili godinama, a koje ćete moći ponijeti sa sobom i neograničeno se njima služiti u poslovanju.

Steći ćete znanja i o sljedećem:

 • Kako odlučiti kakvu točno aplikaciju / web trebate?
 • Kako spriječiti propast projekta i izbjeći nezadovoljstvo dobivenim?
 • Kako izbjeći najčešće probleme prilikom razvoja aplikacije / web stranica?
 • Kako prepoznati kvalitetan razvojni tim koji je idealan za vaše potrebe?
 • Kako kvalitetno voditi projekt tijekom razvoja i postići uspješnu kolaboraciju svih članova tima?
Predavanje je namijenjeno direktorima, voditeljima i vlasnicima tvrtki i organizacija svih veličina – od etabliranih tvrtki, preko javnih organizacija, pa sve do malih startupova kojima je svima zajednička potreba za uspješnim razvojem važne aplikacije ili weba po mjeri.

Sadržaj:

 1. Uvod: definiranje ključnih pojmova
 2. Kako na ispravan način razmišljati o projektu razvoja softvera po mjeri, i kako pristupiti njegovoj realizaciji
 3. Kako funkcionira razvoj softvera po mjeri kao djelatnost i kao proces?
 4. Kako funkcionira razvoj web stranica po mjeri?
 5. Faze razvoja projekta po mjeri
  • Angažiranje projektanta
  • Izrada projektne dokumentacije
  • Angažiranje razvojnog tima / agencije
  • Razvoj projekta
  • Lansiranje i kontinuirano unaprjeđenje
Polaznici predavanja imat će prilike postaviti brojna pitanja i dobiti konkretne, nepristrane odgovore.

Predavači

Višnja Željeznjak, prof., konzultantica je za razvoj poslovnih web stranica s više od 17 godina iskustva, specijalizirana za područje unaprjeđenja arhitekture i pisanja sadržaja web stranica. Tijekom svoje karijere Višnja je vodila marketing, prodaju i projekte razvoja web stranica za domaće i međunarodne klijente. Sudjelovala je u lansiranju stotina web stranica i web trgovina. Predavala je na brojnim hrvatskim konferencijama o digitalnom marketingu. Autorica je stručnog vodiča na engleskom jeziku pod nazivom "B2B Website Content Writing Guide”.

Saša Matijašić konzultant je za razvoj softvera po mjeri i programer s više od 20 godina iskustva. U svojoj karijeri sudjelovao je u razvoju brojnih poslovnih aplikacija namijenjenih hrvatskim i inozemnim tvrtkama koje djeluju na području računovodstva i financija, veleprodaje, ljudskih resursa, turizma, nekretnina i brojnih drugih djelatnosti.

Višnja i Saša žive i rade u Rijeci, a dolaze iz tvrtke Logit internet usluge d.o.o. (www.logit.net) osnovane 2002. godine u Zagrebu. Logit je započeo kao mali studio za izradu web stranica i evoluirao u tvrtku specijaliziranu za razvoj poslovnih web projekata po mjeri, s posebnim fokusom na usluge projektiranja i savjetovanja.

Trajanje: od 10:00 do 15:00 h
Rok za prijavu: 25. rujna do 12 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se