Seminar: Kako bolje upoznati tržište da bi ostvarili bolje poslovne rezultate

BIZZDOGAĐANJA
11.7.2018. 8:57:05

Seminar: Kako bolje upoznati tržište da bi ostvarili bolje poslovne rezultate
Seminar Analiza i istraživanje tržišta - praktični primjeri koji pomažu uspješnijem poslovanju: Kako bolje upoznati tržište da bi ostvarili bolje poslovne rezultate? održat će se 12. srpnja u Zagrebu, na adresi: Draškovićeva ulica 49.
 
Želimo li uspješno poslovati u današnjim tržišnim uvjetima, nije dovoljno imati samo dobru ideju. Ako planiramo uspješno poslovati, neophodno je dobro upoznati tržište i pogotovo potrošače, a to svakako najbolje možemo zahvaljujući istraživanjima tržišta i analiziranjem kvalitetnih podataka o tržištu. Seminar sadrži konkretna područja koja mogu pomoći da svaki sudionik bolje definira svoje poslovne aktivnosti.

Ako želimo biti „u korak s vremenom" i postići željene poslovne rezultate, moramo izaći iz zone komfora i prilagoditi se novim tržišnim uvjetima i navikama potrošača, a da bi to mogli moramo ih dobro upoznati. Ovaj seminar pomaže saznati može li nam i kako istraživanje pomoći te kako bolje upoznati potrošače i osvojiti tržište svojim proizvodima i uslugama. Ulaskom u svijet prodaje, marketinga i oglašavanja nasumce i bez kontrole, velike su šanse da izostanu željeni poslovni rezultati i da ne osvojimo tržište sukladno planovima i očekivanjima. Zato su neke od tema ovog seminara „male tajne” koje pomažu uspjehu suvremenog marketinga i prodaje.

Kroz ovaj seminar prolazimo područja upoznavanja tržišta, potrošača i konkurencije te kako i koje istraživanje pomaže da bi uspješno poslovali. Bit će i konkretnih primjera te prikaza gdje „gubimo" potrošače, koja su nova pravila u odnosu Brand – Potrošač, neki od novih učinkovitih alata, te npr. prikaz kako potrošači donose odluku o kupnji.

Program seminara:

  • Što sve treba znati o tržištu, potrošačima i konkurenciji?
  • Koje izvore podataka imamo?
  • Koji su glavni koraci strateškog promišljanja ?
  • Što vlasnik/direktor tvrtke treba znati o „novim tržišnim uvjetima” ?
  • Koja su nova pravila u odnosu Brand – Potrošač i koje nove alate možemo/trebamo koristiti ?
  • Koje tipove medija i novih alata imamo na raspolaganju?
  • Kako potrošači donose odluku o kupnji ?
  • Kako izbjeći najčešće greške u koracima i osigurati maksimalne rezultate?
  • Odgovori na pitanja polaznika i savjeti za konkretne primjere iz prakse
  • Brojne druge „male tajne" 

Ciljna skupina

Seminar je namijenjen svima koji teže povećanju prodaje i boljim rezultatima marketinga i cijelog poslovanja, Voditeljima i direktorima prodaje i/ili marketinga. Onima koji žele bolje upoznati tržišne okolnosti i današnje potrošače. Svima koji žele ostvariti bolje rezultate u osobnoj i poslovnoj prodaji. Samostalnim poduzetnicima, managerima.
 
Raspored cijelog seminara možete pogledati ovdje.
 
Cijena seminara iznosi: 1499 kn + PDV.
 
 
(l:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se