Radionica kako hrana utječe na naše tijelo i cjelokupno zdravlje

NAKON POSLA
25.10.2017. 8:36:06

Radionica kako hrana utječe na naše tijelo i cjelokupno zdravlje
U subotu 28. listopada s početkom u 10 sati, u prostorima tvrtke BOSK, u ulici Milutina Barača 19 (ex Industrijska ulica, Mlaka), održat će se jednodnevna radionica na kojoj će polaznici dobiti cjeloviti uvid kako do zdravlja putem ispravne prehrane i načina života. Predavač je Denis Delogu, autor knjige „U šumi", u kojoj je iznio svoje osobno iskustvo izlječenja od teške autoimune bolesti putem prehrane. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 10 do 16 sati. Cilj radionice je upoznati polaznike s BOSK principima, cjelovitim pristupom prehrani i načinu života, baziranim na LCHF i Paleo principima, kao putu prema ozdravljenju i izvorno prirodnoj vitalnosti. Razvijen na bazi osobnog iskustva, sadrži spoznajno, iskustveno i znanstveno potvrđene principe prehrane i životnog stila koji vode ka ozdravljenju i vitalnom životu.

Tijekom ove jednodnevne radionice polaznici će se upoznati s evolucijskim razvojem ljudske vrste i za koju vrstu hrane smo primarno dizajnirani, gdje smo to u povijesti krivo skrenuli i kako smo se doveli u moderno doba puno bolesti i zdravstvenih problema. Saznat će zašto smo pretili, kronično umorni, puni alergija, slabog imuniteta i krcati upala u organizmu koje prerastaju u ozbiljnija stanja i vrlo često u autoimune bolesti. Naučit će koji su to principi ispravne prehrane i načina života, te kako ponovno uspostaviti ravnotežu i riješiti se bolesti te unaprijediti svoje zdravlje, biti puni energije, bistrog uma i snažnog imuniteta. Na kraju, u praktičnom dijelu radionice, polaznici će spoznati na osobnom primjeru kako primijeniti BOSK principe u svoju svakodnevicu da bi postali zdraviji i vitalniji.

PROGRAM (4 teoretske i 1 praktična cjelina):
1. Od paleolitika do danas – gdje smo to krivo skrenuli?
2. Simptomi modernog doba
3. BOSK principi. Prava hrana i način života za prave ljude
4. PRAKTIKUM. Primjena BOSK principa

Detaljnije o programu potražite na http://bosk.hr/edukacije/.
 
(I:rijekadanas.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se