TRAŽIŠ? NAĐI.

Radionica: Delegiranje i povratna informacija; Kako prepustiti dio posla i osigurati da se dobro obavi?

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
13.5.2019. 8:49:07

Radionica: Delegiranje i povratna informacija; Kako prepustiti dio posla i osigurati da se dobro obavi?
HGK – Županijska komora Rijeka, u suradnji s Edukacijsko-savjetodavnim centrom Optimum, organizira radionicu koja će se održati u srijedu, 22. svibnja, od 12 sati i 30 minuta do 16 sati, u Županijskoj komori Rijeka, mala dvorana, II. kat, na adresi Bulevar oslobođenja 23 u Rijeci. 

Cilj je radionice sudionicima prenijeti ključno znanje o motivaciji i razvoju zaposlenika te koracima u delegiranju, negativna i pozitivna iskustva u delegiranju te nove načine delegiranja i davanja povratne informacije. Podijelit će se obrasci za delegiranje koji pomažu u prenošenju posla.

Teme radionice:

 • zašto delegirati, što delegirati, a što ne
 • odabir osobe za delegiranje
 • dvije razine delegiranja – delegiranje metode i delegiranje rezultata (ovlašćivanje)
 • što se mora dogovoriti prije završetka razgovora između podređenog i nadređenog
 • kako pratiti tok posla – sastanak za praćenje
 • davanje povratne informacije – jednominutna kritika koja ne uništava motivaciju
 • pohvala i emocionalni bankovni račun

Program: 

 • 12:15 - 12:30 Registracija sudionika
 • 12:30 - 14:00 Zašto, kako i što delegirati, a što ne; odabir osobe za delegiranje i dvije razine delegiranja – delegiranje metode i delegiranje rezultata
 • 14:00 - 14:15 Pauza
 • 14:15 - 15:34 Kako pratiti odvijanje posla i davanje povratne informacije; pohvala i emocionalni bankovni račun
 • 14:45 - 16:00 Pitanja i odgovori

O predavačima: 

Barbara Marot diplomirana je psihologinja. Karijeru je započela u tvrtki u kojoj je osmislila ciklus seminara Psihologija prodaje i proces za pomoć pri odabiru novih kadrova. Seminare su slušali brojni polaznici iz cijele regije, a kadrovi su odabrani za vrlo različite tvrtke i najrazličitija radna mjesta.
S Alenom Marotom 2005. godine pokreće Edukacijsko-savjetodavni centar Optimum koji tvrtkama pomaže pri odabiru i razvoju kadrova. Višegodišnjom edukacijom u organizaciji William Glasser Institutea stječe certifikat za primjenu Teorije izbora i Realitetne terapije čime dodatno pomaže klijentima u rješavanju kadrovskih pitanja i izazova. Tijekom rada u Optimumu osmislila je i održala brojne seminare iz područja rukovođenja, kvalitete usluge te područja upravljanja kadrovima.

Alen Marot diplomirani je psiholog koji je cijelu svoju karijeru proveo u širem području organizacijske psihologije i menadžmenta proučavajući i prenoseći spoznaje o tome kako se može raditi pametnije na korist svih uključenih.
Radio je u odjelu ljudskih resursa farmaceutske tvrtke gdje je organizirao edukacije, provodio selekciju i sudjelovao u uvođenju sustava godišnjih razgovora. O praćenju radne uspješnosti i godišnjim razgovorima te anketnom ispitivanju organizacijske klime i kulture još je više naučio u konzultantskoj kući koja je u to vrijeme bila vodeća u području ljudskih resursa za Sloveniju i Hrvatsku.
Sudjelovao je u programu W. Edwards Deming Institutea iz Washingtona tijekom kojeg je stekao dubinsko razumijevanje pristupa Vođenja putem potpune kvalitete i shvatio da nije sve u ljudima, već je mnogo toga i u sustavu u kojemu rade.

Prijave za sudjelovanje na seminaru otvorene su do utorka, 21. svibnja, ili do popunjenja slobodnih mjesta.
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se