Prijavite se za meetEENg Japan

NOVOSTI
20.3.2019. 8:49:39

Prijavite se za meetEENg Japan
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s partnerima iz  EU-Japan Centra, organizira meetEENg Japan koji će se održati 04. lipnja u prostorima STEP RI, Radmile Matejčić 10 u Rijeci.

Cilj meetEENga je informiranje lokalnih poduzetnika o načinima poslovanja na japanskom tržištu te upoznavanje s detaljima vezanim za prekogranično ostvarivanje suradnje i osnivanje poduzeća u Japanu. Naglasak radionice je na interkulturalnim aspektima suradnje s Japanom.

Radionica će se provesti u suradnji s EU-Japan centrom koji je održao niz radionica u većim gradovima u Europi (Riga u Latviji, Kopenhagen u Danskoj, Bordeaux, Toulouse i Montpellier u Francuskoj, Budimpešta u Mađarskoj, Gothenburg u Švedskoj).

Eu-Japan je neprofitna organizacija čiji je cilj promicanje svih oblika industrijske, trgovinske i investicijske suradnje između EU-a i Japana te poboljšanje konkurentnosti i suradnje tvrtki i EU-a olakšavanjem razmjene iskustava i znanja između EU i japanskih tvrtki.

Sadržaj

  • Kako komunicirati s Japanom
  • Priprema vašeg posjeta Japanu
  • Vaš prvi sastanak u Japanu
  • Nastavak suradnje s potencijalnim partnerima
  • Primanje posjeta japanske delegacije
  • Potpisivanje ugovora
  • Kvaliteta, reklamacije i korisnička podrška
  • Druženje s Japancima
  • Pitanja i odgovori
STEP RI je putem obrasca omogućio slanje iskaza interesa za sudjelovanje na meetEENgu Japan. Ispunjavanjem obrasca osigurat ćete si pravovremenu obavijest o otvaranju prijava na meetEENg.
 
Sudjelovanje na meetEENgu je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci zahvaljujući projektu Enterprise Europe Network (www.een.hr) organizira niz meetEENg-a čiji je osnovni cilj potaknuti internacionalizaciju poslovanja subjekata malog gospodarstva razmjenom najboljih praksi i iskustva onih koji su prešli taj put i posluju na inozemnim tržištima s onima koji imaju ambiciju i mogućnosti za izlazak na strana tržišta.

Pošaljite svoj iskaz interesa za sudjelovanje na meetEENgu ovdje.
Rok za slanje iskaza interesa: 29. ožujka do 12h
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se