Prijavite se na Hrvatsko-slovački forum poduzetnica

BIZZDOGAĐANJA
14.9.2018. 8:46:11

Prijavite se na Hrvatsko-slovački forum poduzetnica
Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Veleposlanstvom Slovačke u Zagrebu i Hrvatskom udrugom poslovnih žena Krug organizira Hrvatsko-slovački forum poduzetnica koji će se održati u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2 u srijedu 26. rujna u 9 sati.

Na Forumu će sudjelovati uspješne poduzetnice iz Hrvatske i Slovačke. Cilj skupa je pružiti podršku ženskom poduzetništvu te predstaviti inspirativne priče žena u poslovanju, nakon čega će uslijediti individualni poslovni razgovori.
 
Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu i B2B razgovorima, popunite prijavni obrazac.
 
Prijave će se zaprimati do 21. rujna 2018.

Prema interesu koji iskažete organizirat će vam se B2B razgovori s potencijalnim slovačkim poduzetnicama. U pratećim dokumentima nalaze se program Foruma i profili slovačkih tvrtki.

Kontakt osoba za organizaciju događanja je Ana Karlić, stručna suradnica u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel: 01 4561 795, e-mail: akarlic@hgk.hr).
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se