Prijavite se na 7. energetsku konferenciju otoka Krka

BIZZDOGAĐANJA
13.12.2018. 9:21:28

Prijavite se na 7. energetsku konferenciju otoka Krka
Sudjelujte u radu 7. energetske konferencije otoka Krka koja će se održati u velikoj vijećnici Grada Krka u subotu 15. prosinca s početkom u 10:00 sati u sklopu Europske klimatske inicijative uz logističku podršku udruge Eko Kvarner, energetske zadruge Otok Krk, lokalne akcijske grupe Kvarnerski otoci, komunalne tvrtke Ponikve eko otok Krk i regionalne energetske agencije Kvarner.

Konferenciju je izuzetno važna jer će se na njoj predstaviti optimalni načini realizacije malih fotonaponskih elektrana u 2019. g. i projekt izgradnje integralnoga sustava za upravljanje (i optimizaciju) proizvodnje, pohrane i potrošnje energije (iz dominantno obnovljivih izvora) na otocima.

Sudjelovanje u radu konferencije je besplatno (nema kotizacije), a (ako ste zainteresirani) osiguran je i smještaj (dvije noći na bazi noćenja s doručkom i jedna ulaznica na tradicionalne Dane bakalara) u hotelu Malin u Malinskoj za samo 700 kuna po osobi u dvokrevetnoj i 800 kuna po osobi u jednokrevetnoj sobi.

Prijavu Vašeg dolaska napravite OVDJE.

Za sve dodatne informacije svaki dan od 09 h do 19 h možete kontaktirati na brojevima 051 847 333, 051 847 649 i 051 847 648.

Program preuzmite OVDJE.
 
(l:otok-krk.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se