Prijavite se na 3. Hrvatski ruralni parlament: čeka vas 10 besplatnih terenskih radionica

BIZZDOGAĐANJA
17.5.2019. 9:26:37

Prijavite se na 3. Hrvatski ruralni parlament: čeka vas 10 besplatnih terenskih radionica
Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska mreža za ruralni razvoj organiziraju 3. Hrvatski ruralni parlament koji će se održati od 20. do 23. svibnja u Vodicama i Tisnom.

Svečano otvaranje predviđeno je 20. svibnja u Hotelu Olympia Vodice s početkom u 17:30 sati, a registracija sudionika se očekuje od 16:00 sati. Detaljan program događanja možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Središnja tema ovogodišnjeg Parlamenta bit će "Pametna sela", a dotaknut će se i budućnosti Zajedničke poljoprivredne politike te Strateškog plana razvoja poljoprivrede i ribarstva za novo programsko razdoblje 2021. – 2027.

Kroz 10 terenskih radionica u Šibensko-kninskoj županiji sudionici će moći raspravljati o temama koje su ključne za rast i razvitak ruralnih područja:


TR1. X FAKTOR – PAMETNO UPRAVLJANJE 
TR2. PRIRODA I DRUŠTVO
TR3. RESURSI NISU VJEČNI
TR4. DIGITALNA SELA – OKSIMORON?
TR5. SUTRA JA VOZIM!
TR6. RURALNI BIZNIS – OD POLJOPRIVREDNIKA DO  PODUZETNIKA
TR7. ZAJEDNIČKO TRŽIŠTE JE PREDNOST, A NE PRIJETNJA
TR8. ZAŠTO SMO OSTALI U HRVATSKOJ?
TR9. GLOBALNI CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA I RURALNI PROSTOR 
TR10. RESURSI LOKALNE RIBARSKE ZAJEDNICE
 
Za sudjelovanje na željenoj radionici, provjerite raspoloživost slobodnih mjesta ovdje.
 
Svim sudionicima pokriveni su troškovi materijala, facilitiranja, obroka, prijevoza na terenske radionice i ostale tehničke opreme. Za sudjelovanje se ne plaća kotizacija.
 
(l:apprrr.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se