Predavanje u Poslovnom kutku: Kako postati dobar lider

NOVOSTI
15.2.2019. 8:25:26

Predavanje u Poslovnom kutku: Kako postati dobar lider
U utorak 19. veljače u Središnjem odjelu Gradske knjižnice Rijeka (Palača Modello) u 18 sati bit će održano predavanje Tijane Debelić  "Kako (p)ostati dobar lider?"

Ako želimo biti uspješni u postizanju onoga što želimo, osim specifičnih znanja i vještina potrebnih za obavljanje određenog posla, potrebna nam je i suradnja s drugim ljudima i njihova motiviranost da se zajedno s nama "bore” za naše ciljeve.

Uspješan poduzetnik stoga mora biti i uspješan lider. Lider, riječ koje su u poslovnom svijetu svima „puna usta" ali koju često ne razumijemo ili uzimamo zdravo za gotovo jer "ili je imaš ili je nemaš". Od pionirske teorije "velikih ljudi” koja smatra da je skup urođenih osobina taj koji razlikuje vođu od ostalih ljudi pa sve do najmodernijih teorija koje pokušavaju objasniti vodstvo u suvremenom kontekstu, možemo "izvući” neke korisne savjete te ih implementirati u naš svakodnevni život. Dođite i osvijestite vlastitu lidersku vještinu i usvojite smjernice za njeno usavršavanje. 

Tijana Debelić, bkt psihoterapeut u superviziji i certificirani trener iskustvenog poučavanja. Magistriravši s pohvalom psihologiju u Padovi, nakon nekoliko godina suradnje s talijanskim poduzećima u području razvoja ljudskih potencijala, zbog ljubavi prema obitelji i svojim korijenima, vraća se u rodni grad. Od 2013. surađuje s konzultantskim uredom Poslovni biro PBIRO d.o.o. za područje poslovne psihologije, a nedavno se odlučila na hrabar pothvat te pokrenula vlastiti poslovni projekt pod nazivom Psi Qonsult. Osim što održava individualne i grupne treninge za poduzetnike, aktivno sudjeluje i kao predavač na različitim manifestacijama poput Psihologije za gospodarstvenike, Hairstyle News, Rijeka Psihologije (Upravljanje konfliktima, Kako se stvara i vodi uspješan frizerski salon, Kako motivirati zaposlenike, Stres naš(ne)prijatelj, itd.) jer svoje zanimanje smatra značajnim za dobrobit društva. Svojim toplim, vedrim i profesionalnim pristupom stvara ugodnu radnu atmosferu, te sve sudionike motivira na promjenu.
 
Novosti vezane za predavanje pratite na Facebook stranici Događaja.
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se