Predavanje o utjecaju porezne reforme na poslovanje u 2020. godini

BIZZDOGAĐANJA
14.11.2019. 9:13:24

Predavanje o utjecaju porezne reforme na poslovanje u 2020. godini
Komora Zagreb, u suradnji s odvjetničkim društvom Bardek, Lisac, Mušec, Skoko (koje posluje u suradnji s CMS Reich-Rohrwig Hainzom), organizira predavanje o utjecaju porezne reforme na poslovanje u 2020. godini. Predavanje će se održati u Velikoj dvorani Komore Zagreb, Draškovićeva 45, u ponedjeljak, 25. studenoga u 9 sati.

Na predavanju će biti predstavljene najavljene izmjene poreznih propisa, s posebnim osvrtom na novu obvezu izvješćivanja o prekograničnim transakcijama.

Cilj je omogućiti poduzetnicima uvid u najvažnije promjene u području poreza na dobit, PDV-a i dohotka, a poseban naglasak stavit će se na obveze društava koja posluju s različitim poreznim jurisdikcijama – prekogranično te potezima Europske unije u prevenciji, otkrivanju i borbi protiv agresivnoga poreznog planiranja.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, prijavite se online prijavnim obrascem.

Prijave se zaprimaju do petka, 22. studenoga.
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se