TRAŽIŠ? NAĐI.

Poslovna misija na sajam Foodex 2021: iskaz interesa

BIZZDOGAĐANJA
20.1.2020. 9:24:43

Poslovna misija na sajam Foodex 2021: iskaz interesa
EU Japan Centre, organizacija EU za unaprjeđenje poslovanja s Japanom, organizira poslovnu misiju malih i srednjih europskih tvrtki na sajam Foodex 2021.
 
Misija traje od 08. do 12. ožujka 2021. godine i namijenjena je proizvođačima organske hrane koja je certificirana EU logom za organsku hranu.

Cilj je ove misije olakšati uspostavu kontakata s japanskim poslovnim partnerima te steći znanje o strukturi japanskog tržišta, poslovnoj kulturi te prednostima Sporazuma o gospodarskom partnerstvu EU – Japan. Sudionicima misije bit će pokriveni troškovi registracije na sajmu, najam štanda te troškovi savjetnika EU Japan Centra i prevoditelja. Sudionici će također dobiti financijsku potporu u iznosu od 600 eura.

Pozivaju se tvrtke koje odgovaraju traženom profilu da iskažu svoj interes najkasnije do 30. siječnja 2020. tako da popune online obrazac na engleskom jeziku putem poveznice.
 
 

Ovo je samo iskazivanje interesa koje će biti proslijeđeno dalje Europskoj komisiji na odobrenje.

Kontakt osoba u HGK:
  • Lozika Mašić
  • viša stručna suradnica
  • Tel: +385 1 4561 677
  • Email: lmasic@hgk.hr
(l:een.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se