TRAŽIŠ? NAĐI.

Poduzetnici postanite dio KETGATE mreže i ostvarite pristup istraživačko-inovacijskoj mreži Europe

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
13.8.2019. 9:16:48

Poduzetnici postanite dio KETGATE mreže i ostvarite pristup istraživačko-inovacijskoj mreži Europe

Ključne razvojne tehnologije (KET) danas predstavljaju glavnu poveznicu u razvoju strateških tehnologija, pridonose gospodarskom rastu i otvaranju radnih mjesta te pružaju doprinos u rješavanju društvenih izazova. Ključne razvojne tehnologije pokreću industriju, rad i život u pozitivnom smjeru i žarište su četvrte industrijske revolucije. 

Projekt KETGATE omogućuje malim i srednjim poduzećima pristup visokim tehnološkim uslugama kako bi osnažili suradnju s relevantnim dionicima u području istraživanja i tehnologije. Cilj je potpora malim i srednjim poduzećima za brže i učinkovitije plasiranje pametnih rješenja na tržište i poticanje privatnih i javnih ulaganja za dinamičan razvoj znanja temeljenih na KET tehnologijama na području Srednje Europe.
 
Projekt također ima za cilj u svoje aktivnosti uključiti istraživačko-tehnološke organizacije koje mogu ponuditi svoju stručnu ekspertizu poduzetnicima kako bi se bolje organizirala i postavila mreža KET pristupnih točaka. Potencijalni paket usluga za istraživačko-tehnološke organizacije uključuje: promidžbu usluga, osnaživanje i olakšavanje suradnje s MSP-ovima, program usavršavanja, financijske sheme.

U svrhu promocije Projekta, projektni partneri su izradili promotivni video koji na slikovit način prikazuje važnost ključnih razvojnih tehnologija koje su u samom središtu europske industrije te su prisutne u svakodnevnom životu. Projekt KETGATE olakšava poduzetnicima povezivanje s iskusnim partnerima (istraživačima) koji im mogu pružiti svoju stručnu podršku u razvoju njihovih proizvoda i usluga.

Projekt KETGATE sufinancira Europska unija kroz program Interreg, Europe Central Regional Development Fund, a hrvatski konzorcijski parter u Projektu je TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza, a sve detalje možete pronaći na službenoj stranici projekta.
 
(I: een.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se