TRAŽIŠ? NAĐI.

Besplatne radionice i savjetovanje za podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
28.8.2019. 9:11:32

Besplatne radionice i savjetovanje za podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina
 
Riječka razvojna agencija Porin, potporna institucija Grada Rijeke vas poziva da se prijavite na besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta "Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko – goranske županije". Radionice će se održavati na 4 lokacije: u gradovima Krku i Delnicama.

Cilj projekta je podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti sa višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim s ciljem jačanja konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanja broja novih poduzeća, povećanja stope preživljavanja poduzeća te rasta i razvoja dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko – goranske županije.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz  "Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017.-2020." za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. "Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu" koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3.1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

Ciljne skupine:
  • nezaposlene osobe evidentirane u HZZ-Područni ured Rijeka
  • studenti
  • mladi (potencijalni poduzetnici i/ili koji su podnijeli zahtjev za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja HZZ-u)
  • poduzetnici malog gospodarstva registrirani u RH sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva

Detaljnije informacije po gradovima možete pronaći ovdje:

Delnice 10. rujna 2019. s početkom u 10 sati

Krk 18. rujna 2019. s početkom u 10 sati

(I:porin.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se