Grad Kastav objavio je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj malog gospodarstva

NOVOSTI
25.7.2019. 8:47:51

Grad Kastav objavio je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj malog gospodarstva

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu bespovratnih potpora iz Programa de minimis potpora za razvoj malog gospodarstva na području Grada Kastva u 2019. godini.

Grad Kastav će na temelju planiranih sredstava u Proračunu Grada Kastva za 2019. godinu dodjeljivati potpore kojima će se poduzetnicima omogućiti lakši pristup izvorima financiranja radi unaprjeđenja poslovnih aktivnosti, jačati konkurentnost, zadržati ili povećati zaposlenost te poticati investicije na području Grada.

Grad Kastav će dodjeljivati potpore kroz sljedeće mjere:

  1. Subvencioniranje inicijalnih troškova pokretanja gospodarske aktivnosti poduzetnika početnika
  2. Sufinanciranje nabave i ugradnje opreme i strojeva
  3. Subvencioniranje uvođenja IT sustava i aplikacije u poslovanje
  4. Subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite

Korisnici prve tri navedene mjere iz ovog Programa mogu biti mikro i mali subjekti, dok se za četvrtu mjeru mogu prijaviti mali i srednji subjekti.

Pravo na korištenje potpora imaju poduzetnici koji namjeravaju sredstva ulagati na području Grada Kastva, sjedište im je na području Grada Kastva te je u cijelosti u privatnom vlasništvu

Korisnik potpore mora imati najmanje 1 zaposlenog na neodređeno vrijeme. 

Prijave se mogu predati osobno ili poštom na adresu GRAD KASTAV, Zakona kastafskega 3, 52215 Kastav, s naznakom "Za javni poziv - dodjela bespovratnih potpora za razvoj malog gospodarstva".

Rok za podnošenje prijave je do iskorištenja sredstava koja su osigurana u proračunu Grada Kastva za 2019. godinu, a najkasnije do 30.11.2019.

Dodatne informacije i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje
 
(I: ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se