Poduzetnici, prijavite se na projekt Ready2Net

NOVOSTI
6.8.2019. 8:55:35

Poduzetnici, prijavite se na projekt Ready2Net
Ready2Net projekt potiče mogućnosti povezivanja europskih malih i srednjih poduzeća i start-up poduzeća, koja su spremna razvijati, dalje proširiti ili poboljšati svoje inozemno poslovanje. To bi se postiglo stvaranjem mreža (međusobnim umrežavanjem) usmjerenih na jačanje kapaciteta MSP-ova kako bi se iskoristila strana tržišta u izvozne svrhe.

Kada se prijavite, moći ćete pretražiti prijavljene tvrtke od kojih bi neke mogle biti vaši poslovni partneri. S identificiranim partnerima ćete onda stvoriti mrežu za izvoz te s tom mrežom šaljete "Network Project Proposal" gdje ćete onda dobiti odgovor u roku od 10 dana jeste li izabrani.

Ready2Net će podržati 10 mreža za izvoz u iznosu od 25.000 eura, s uslugama skrojenim po svakoj mreži posebno.

Projekt Ready2Net financira Europska komisija, Opća uprava za unutarnje tržište, industriju, poduzetništvo i mala i srednja poduzeća.
 

Više informacija pronađite na službenoj stranici Ready2Net.
 
(l:een.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se