Obrtnici, prijavite se na 62. Međunarodni sajam tehnike u Beogradu

BIZZDOGAĐANJA
4.4.2018. 8:47:04

Obrtnici, prijavite se na 62. Međunarodni sajam tehnike u Beogradu
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 62. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, koji će se održati od 21. do 25. svibnja 2018. godine.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mjesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Riječ je o digitalizaciji koja je unijela revolucionarne promjene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnosti i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmjerava na prepoznavanje novih utjecaja i posljedica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja. Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizirane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom dijelu Europe, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promotori tehničko-tehnoloških trendova u svijetu. Koncepcijski Sajam leži na inovacijama i novim tehnologijama, na „tvornicama budućnosti" i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 27. travnja 2018. godine ili do popune izložbenog prostora

Više informacija pronađite na stranicama HOK-a.

(I:hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se