TRAŽIŠ? NAĐI.

Objavljen je program za Superprodavača 2019.

BIZZDOGAĐANJA
16.4.2019. 9:50:40

Objavljen je program za Superprodavača 2019.
Dvodnevna konferencija Superprodavač 2019. edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima te svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine.

Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija.

Predavači su: Gordana Kadoić, Tanja Pureta, Saša Tenodi, Inga Lalić, Toni Babić, Danijel Bićanić, Mladen Jančić, Martina Osmak, Melita Manojlović, Igor Herceg, Matej Sakoman, Branko Pavlović, Sanja Gomuzak, Anita Lukenda Mlinac, Sandro Kraljević, Emil Pavić, Petar Majstrović,  Siniša Begović, Saša Petar, Tajana Horvat, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Ivana Zvrko i Darko Sambol.

Ako ste ikada rukovodili timom ljudi, onda znate s kojim ste se situacijama svakodnevno susretali. Prilično je izazovno gotovo svakodnevno motivirati različite članove timova, ali kad se unutar jednog tima nađu različite generacije izazovima nema kraja. U organizacijama je motivacija često važnija od strateški postavljenih ciljeva i planova izraženih u brojkama, a na managerima i liderima je zadatak da to prepoznaju. Razlike su očite i u generacijama – „boomeri" su motivirani poslom koji obavljaju, „generacija X" stavlja na prvo mjesto obiteljske vrijednosti, a „millennialsi" prijatelje.
 
Kako biste uspješno upravljali prodajnim timom trebate znati što motivira članove vašeg prodajnog tima. Osim motivacije, vaš prodajni tim očekuje podršku i kvalitetno vođenje, važno im je međusobno nadopunjavanje, timski rad i sinergija kako biste zajedno ostvarili ciljeve. Mogu li pripadnici različitih generacija raditi u istom timu? Što jedni od drugih mogu naučiti? Kako voditi timove različitih generacija? Ovo su samo neka od pitanja čije ćete odgovore potražiti na konferenciji Superprodavač 2019.

Poslovni savjetnik dokazano je najbolji organizator konferencija i seminara za što je višestruko nagrađivan od strane certificiranih kuća za istraživanje tržišta (Costumer's Friend i Superbrands) i ove godine će sudionicima omogućiti da čuju predavanja 24 vrhunska hrvatska predavača. Program od 24 predavanja istovremeno će se odvijati u dvije dvorane kroz dva dana.
 
Poslovni savjetnik već desetu godinu u zagrebačkom hotelu Antunović, 21. i 22. studenog organizira najveću edukativno poslovnu konferenciju i dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač za 2019. godinu.

Cijena jedne kotizacije za oba dana iznosi 1.770,00 kn + 25% PDV (ukupno 2.212,50), a popuste odobravamo za veći broj polaznika!

Organizatori zahvaljuju svojim cijenjenim partnerima Heraklea, sponzoru EOS Matrix te medijskim partnerima Posao.hr, eIstra.info, Suvremena.hr, She.hr, Računovodstvo i porezi u praksi (RiPup), ICT Business, eKvarner.info, Professional, BusinessCafe, eCroatia.info, Edukacija.hr, Udruga.hr, JaTrgovac, Profitiraj.hr i Business Centar.

Više informacija možete dobiti na tel. 01 492 1742 i 01 492 1737.

Prijaviti se možete na navedenim brojevima telefona ili svoju prijavu pošaljite na e-mail info@poslovni-savjetnik.com


Nominacijski listić za nagradu B2B Superprodavač
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se