Mala škola poduzetništva za žene, napredni modul

BIZZDOGAĐANJA
21.3.2019. 8:44:44

Mala škola poduzetništva za žene, napredni modul
Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju nastavak ciklusa radionica na temu MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE, napredni modul.

Ovaj ciklus je namijenjen polaznicama koje su završile početni modul i onima koje se već neko vrijeme bave poduzetništvom, ali su im potrebne dodatne vještine.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Cilj ovih radionica je pružiti sadašnjim i budućim poduzetnicama nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Žene koje su već vlasnice tvrtki i potrebna su im neka nova znanja i vještine dobit će savjete kako da budu još bolje u svom poslu.

Mala škola poduzetništva za žene obuhvaća ciklus od 4 dana predavanja i praktičnog rada koje će se održati: 03. travnja, 08. travnja, 17. travnja i 29. travnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori na Rooseveltovom trgu 2, Zagreb.

Prijaviti se možete, do 01. travnja putem poveznice.

Program radionica možete preuzeti putem poveznice (provjerite satnicu predavanja).

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a bit će omogućeno onima koje se prijave za cijeli ciklus i dostave svoje prijave najkasnije do 01. travnja. Broj prijavljenih je ograničen.

Potvrda o sudjelovanju stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Žene koje odslušaju sva četiri predavanja i odrade sve vježbe, nakon cijelog ciklusa dobit će diplome.

Kontakt u HGK:
  • Mijo Kovačević   
  • tel: 01/4561763  
  • email: mkovacevic@hgk.hr
(l:een.hr) 

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se