Izlagači, prijavite se na 17. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

BIZZDOGAĐANJA
15.1.2020. 9:26:12

Izlagači, prijavite se na 17. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
17. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 19. do 22. ožujka u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk, Dubrovnik.

"Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva", kaže voditelj sajma mr.sc. Vedran Kraljević.  

Kako podsjeća, upravo s tog sajma, u travnju 2005. godine, pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 16. Mediteranskom sajmu izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

"Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima, (hibridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja", naglašava Kraljević. 

Ulaz se ne naplaćuje, a sajam se održava u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o. te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK  Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e,  Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.

Sve informacije o Sajmu možete pronaći na službenoj stranici, a prijavnicu za izlagače pronađite ovdje.
 
(l:agroklub.com)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se