Izlagači, prijavite se na 16. međunarodni pčelarski sajam i 7. izložbu vina i vinogradarske opreme

BIZZDOGAĐANJA
19.12.2019. 9:41:29

Izlagači, prijavite se na 16. međunarodni pčelarski sajam i 7. izložbu vina i vinogradarske opreme
Županijska komora Bjelovar zadužena je za koordinaciju izlaganja članica HGK na 16. Međunarodnom pčelarskom sajmu i 7. izložbi vina i vinogradarske opreme, koji će se održati 08. i 09. veljače 2020. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu kod Bjelovara.

Na najvećem pčelarskom sajmu u regiji očekuje se sudjelovanje više od 100 izlagača te dolazak više tisuća posjetitelja iz Hrvatske i okolnih država.

Kompletna ponuda pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo nalazit će se u paviljonima 2 i 8, koji čine zatvorenu cjelinu grijanog prostora. Uz to, novim će restoranom u ugodnom ambijentu grijanih paviljona 9 i 10 Bjelovarski sajam d.o.o. izlagačima i posjetiteljima organizirati još kvalitetniju ugostiteljsku ponudu.

Od ostalih zanimljivih događanja valja izdvojiti inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka te ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na Pčelarskom sajmu.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam, održat će se po sedmi put i Izložba vina i vinogradarske opreme, odsad u paviljonu 1. Posjetiteljima će se u istom prostoru predstaviti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s ponudom domaćih sireva i suhomesnatih proizvoda.

Opširnije o ovome sajmu možete pronaći na internetskoj stranici Bjelovarskog sajma.

Cijena izlaganja prema cjeniku Bjelovarskog sajma d.o.o. je 200,00 kn/m² za unutarnji uređeni, 90,00 kn/m² za unutarnji neuređeni i 70,00 kn/m² za vanjski izložbeni prostor. Na navedene cijene obračunava se PDV. Visina HGK-ova sufinanciranja izlaganja bit će poznata nakon što se prikupe i obrade iskazi interesa za izlaganje zainteresiranih članica.

Osoba zadužena za organizaciju izlaganja na zajedničkom izložbenom prostoru HGK je Miljenko Juratovac, telefon: 043/274-063, 043/274-060 (centrala) telefaks: 043/241-908 i e-mail: mjuratovac@hgk.hr ili hgkbj@hgk.hr i na raspolaganju vam je za dodatne informacije.

Rok za dostavu popunjenje i ovjerene anekte interesa je 10. siječnja 2020. godine.

Prijavni obrazac (anketu) - Ispitivanje interesa za nastup na 16. međunarodnom pčelarskom sajmu, sajamski prostor Gudovac kod Bjelovara, 8. i 9. veljače 2020. pronađite ovdje.
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se