Iskoristite besplatan program podrške i pretvorite svoju poslovnu ideju u održiv i uspješan posao

NOVOSTI
30.8.2019. 8:53:41

Iskoristite besplatan program podrške i pretvorite svoju poslovnu ideju u održiv i uspješan posao
 
ANI@Step Ri Playpark je šestomjesečni program podrške koji pokreću INA i Step Ri kako bi vam omogućili da svoju poslovnu ideju ili startup pretvorite u održiv i uspješan posao. Podrška uključuje od "krova nad glavom", preko edukacija iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina, individualnog poslovnog savjetovanja i mentoriranja do novčane nagrade za najbolje. I potpuno je besplatna.

Kome je program namijenjen?

ANI@Step Ri Playpark je inkubator namijenjen pojedincima i timovima s idejom za pokretanje novog posla kao i onima koji su već osnovali poduzeće, ali još uvijek traže model održivog poslovanja ili način za brži rast.

Primati će se poslovne ideje iz svih područja no posebno su zanimljive prijave koje rješavaju probleme u energetici, prometu, urbanom razvoju, turizmu, zdravlju i medicini te u području blockchaina, IoT "big data" tehnologija, umjetne inteligencije (AI), virtualne realnosti (VR) kao i proizvode široke potrošnje.

Što dobivate?

"Krov nad glavom"


Šestomjesečno 24/7 korištenje zajedničkog uredskog prostora te mogućnost korištenja dvorana i sale za sastanke u zgradi Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka na kampusu Sveučilišta u Rijeci.
Zajednički (coworking) uredski prostor je novouređen i potpuno opremljen, pristup je moguć samo korisnicima programa, a u korištenje su uključeni i svi troškovi (grijanje/hlađenje, čišćenje i održavanje, komunalna naknada) te Wi-Fi.

Edukacije iz poduzetničkih i poslovnih znanja i vještina


Doći do tržišno uspješnog posla nije jednostavno. Osim dobre ideje potrebna su određena znanja i vještine, "koraci" koje treba napraviti, nešto praktičnih informacija i sreće. Kroz dugogodišnji rad na komercijalizaciji inovacija i inkubiranju poslovnih ideja, u Stepu su razvili edukacijski program koji obuhvaća sve važne korake na putu od ideje do tržišta, relevantne informacije i osnovna znanja za koja možda niste ni znali da ih trebate. 

Individualno poslovno savjetovanje i podrška profesionalnih mentora


Poslovni savjetnici / mentori iz Step Ri bit će vam kontinuirano dostupni. To su ljudi koji su u posljednjih pet godina odradili više od 10.000 sati savjetovanja za 841 klijenta među kojima je velik broj upravo poduzetnika početnika. Njihova pojedinačna stručna znanja obuhvaćaju sva područja razvoja poslovanja što znači da ćete pod njihovim vodstvom imati najbolju šansu za uspjeh. Tehnološke i ekspertne mentore osigurava INA, d.d. prema specifičnim potrebama razvoja za svakog korisnika ili tim zasebno.

Novčana nagrada za najbolje


Najbolji sudionici, pojedinci ili timovi bit će nagrađeni novčanim nagradama u iznosima od 1 x 3.333 Eur te 2 x 333 Eur (protuvrijednost u kunama).


Postupak prijave i odabira korisnika ANI@Step Ri Playparka


Postupak prijave:

  • Najbolje ideje će biti pozvane na prezentaciju predstavnicima Ine i Step Ri
  • U program se primaju ideje koje predlažu timovi (bez ograničenja broja članova tima) te pojedinci. Primarno se ocjenjuju ideje, no timovi imaju prednost kod ocjenjivanja sposobnosti provedbe
  • Svi za koje odbor za selekciju ocijeni da imaju ideju vrijednu podrške (prijavitelj ideje i svi članovi tima) bit će pozvani na sklapanje Ugovora o ulasku u šestomjesečni besplatni program ANI@Step Ri Playpark. Za to je potrebno dostaviti životopise svih članova tima te kopije njihovih osobnih iskaznica.
  • Najmanje 5 poslovnih ideja ili startupa ćemo izabrati za ulazak u šestomjesečni program.
  • Web stranica ANI@StepRi Playparka putem koje će se slati prijave je u izradi.

Cjelokupni program provjerite na stranicama StepRi.
 
(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se