Krk: besplatna konzultacija za poduzetnike

NOVOSTI
12.10.2018. 8:59:01

Krk: besplatna konzultacija za poduzetnike
U ponedjeljak 15. listopada LAG Kvarnerski otoci i Područni ured za Primorje i Gorski kotar HBOR-a započinju s novim konzultacijama za poduzetnike i sve one koji to žele postati!
 
Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva. Kreditiranjem, osiguranjem izvoza od političkih i komercijalnih rizika, izdavanjem garancija te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Proizvodi i usluge koje nude su krediti za start-upove, žene, mlade inovatore, investicijski krediti, obrtna sredstva, ESIF krediti za rast i razvoj. Specifičnosti ovih kredita su najniže kamatne stope.
 
Konzultacije s voditeljicom Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar održat će se u ponedjeljak 15. listopada u zgradi Ponikve u Krku od 10:00 do 14:00 h!
 
Konzultacije su besplatne i možete se prijaviti na mail: jovana@kvarnerski-otoci.hr.
 
(l:otok-krk.org)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se