Besplatna radionica: NLP (neuro-lingvisitčko programiranje) za članice HGK

NOVOSTI
14.11.2019. 8:58:24

Besplatna radionica: NLP (neuro-lingvisitčko programiranje) za članice HGK
HGK – Županijska komora Rijeka, u suradnji s tvrtkom PBIRO d.o.o. Rijeka, organizira besplatnu radionicu Mentorstvo za pospješivanje vještina prodaje putem tehnika NLP-a, koja će se održati u četvrtak, 28. studenoga, od 10 do 15 sati, u Županijskoj komori Rijeka, u prizemlju u velikoj dvorani na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Na radionici će se raspravljati o važnosti prodajne komunikacije i korisnost NLP-a tijekom procesa prodaje, postavljanja ciljeva i moć raspoloženja, konkretno kako se dovesti u raspoloženje optimalno za prodaju. Tehnika preuokviravanja i perceptivne pozicije te odnos s klijentom kao pretpostavke uspješnog odnosa. Predavačica napominje da su dvije stvari presudne: upoznavanje vlastitog proizvoda ili usluge te istraživanje potreba klijenata.

Predavačica, Tijana Debelić, psihologinja i psihoterapeutkinja u superviziji s desetogodišnjim iskustvom rada u području psihologije. Obranila je s pohvalom magistarski rad na Sveučilištu u Padovi i nastavila svoje školovanje u psihološkim metodama i tehnikama poput KBT-a Mindfulness-a i NLP-a. Poradi velike ljubavi prema svojem zanimanju, ove godine upisala je i doktorski studij psihologije pri Sveučilištu u Rijeci. Dugogodišnja je vanjska suradnica Poslovnog biroa PBIRO d.o.o. za područje poslovne psihologije sa bogatim iskustvom u održavanju edukacija i treninga za poduzetnike, a nedavno je pokrenula i vlastiti poslovni pothvat pod nazivom Psi Qonsult.

PBIRO d.o.o. će, uz pet školskih sati zajedničke radionice, svim sudionicima ponuditi i dva školska sata individualnih konzultacija, bez naknade.
 
Rok za prijave: do 27. studenoga.
 
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se