Internet Adria - konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu

BIZZDOGAĐANJA
13.3.2019. 9:36:17

Internet Adria - konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama u turizmu
Internet Adria je prva konferencija o digitalnom marketingu i tehnologijama, koja je u cijelosti posvećena turističkom sektoru. Konferencija je namijenjena hotelijerima, turističkim agentima, turističkim zajednicama i DMO-ima koji žele što kvalitetnije i intenzivnije koristiti moderne tehnologije i marketinške kanale za promociju prema sve mlađem i propulzivnijem tržištu, koje upravo takvim kanalima najviše vjeruje.

Tijekom dva dana (09.-10. travnja, Centar Gervais, Opatija) konferencije priznati stručnjaci iz Hrvatske i Europe održati više od 40 predavanja, govorit će o društvenim mrežama, blogovima i bloggerima i kako oni mogu pomoći u promociji, Google Analyticsu, internetskim prijevarama, booking portalima, načinu online komunikacije, te svemu onome što danas čini osnove marketinga u turizmu, kroz primjere iz prakse prikazati će se kako najbolji svjetski, europski i hrvatski turistički igrači koriste digitalne marketinške kanale i tehnologije za postizanje najboljih rezultata. 

Cilj je da na jednom mjestu pronađete nove tehnologije i vidite smjer u kojem kreću trendovi, kako biste lakše odlučili koje ćete alate koristiti u svrhu što efikasnije promocije i komunikacije prema gostu.

Konferencija je zamišljena kao interaktivni događaj – različita predavanja se održavaju u tri dvorane, a poslušati možete ono što vam najviše odgovara.

Uz konferencijski, tu je i izlagački dio na kojemu će se predstaviti vodeći dobavljači u segmentu tehnologije i opreme.

Organizator konferencije Internet Adria je tvrtka Info Lab Mediji, koja uz konferenciju tijekom godine organizira i sajmove HoReCa Adria, Relax Adria te izdaje časopis Turizam info.
 
Predavače i teme predavanja možete pogledati ovdje.
 
Kotizacija: 1.460 kn + PDV
Kotizacija uključuje: 2 dana sudjelovanja na predavanjima, posjet izložbenom dijelu, kavu u pauzama, ručak, cocktail party
 
Ulaznice možete kupiti ovdje.
 
Sve infromacije vezane za konferenciju pratite na službenoj stranici Internet Adria te na Facebook stranici.
 
(l:internetadria.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se