Besplatno predavanje: Kako osnaživati posebne zajednice?

NOVOSTI
19.9.2019. 8:36:04

Besplatno predavanje: Kako osnaživati posebne zajednice?
U srijedu 25. rujna u 18 sati u Poslovni kutak (Palača Modello) stiže nam Brian Starr, gost iz Chicaga i stručnjak za osnaživanje marginalnih skupina.

Organizacija YWCA međunarodno je raširen i poznat entitet iz sfere borbe za jednakost prilika pri profesionalnom razvoju, posebno zainteresirana za osnaživanje žena na tržištu nejednakih šansi. 

Iz Chicaga u SAD-u, gdje organizacija također djeluje, u Gradsku knjižnicu Rijeka stiže Brian Starr, iskusan stručnjak za navedena pitanja i ujedno prikupljanje sredstava za realizaciju srodnih projekata. 

Starr će kroz razgovor s prisutnima podijeliti svoja iskustva i znanja o radu na snaženju marginaliziranih ili oslabljenih zajednica, s posebnim naglaskom na metodologije financiranja zainteresiranih organizacija.

Ulaz je slobodan.
 
Novosti vezane za predavanje pratite na Facebook stranici Događaja.
 
(l:gkr.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se