Besplatna radionica: Upravljanje apsentizmom - Važan faktor za zadržavanje postojećih i privlačenje novih zaposlenika

NOVOSTI
2.4.2019. 9:01:14

Besplatna radionica: Upravljanje apsentizmom - Važan faktor za zadržavanje postojećih i privlačenje novih zaposlenika
Trošak izostanaka radnika iz radnog procesa drugi je najveći trošak za poslodavce nakon troška plaća. Srećom, izostancima se može kvalitetno upravljati i tako ostvariti uštedu do 15% ukupnih troškova rada, smanjiti fluktuaciju za 30% i poboljšati produktivnost za 22%.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka, u suradnji s Institutom za apstentizam, organizira besplatnu radionicu: Upravljanje apsentizmom: Važan faktor za zadržavanje postojećih i privlačenje novih zaposlenika koja će se održati u petak, 12. travnja, u maloj dvorani (II. kat) u Županijskoj komori Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Sudionici će na radionici imati priliku dobiti odgovore na pitanja kako izostanci utječu na kompaniju, kada imaju problem, kako upravljati izostancima te će razgovarati o važnosti prevencije.

Na radionici će se prikazati primjeri dobre prakse i modeli upravljanja izostancima iz kojih se može naučiti kako izračunati troškove bolovanja i drugih izostanaka radnika iz radnog procesa te kako se njima može upravljati.

Registracija sudionika otvara se u 12 sati i 10 minuta, a radionica počinje u 12 sati i 30 minuta i traje do 14 sati i 30 minuta.

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca do 10. travnja ili do popunjenja mjesta.

Za sva dodatna pitanja možete kontaktirati gđu Barbaru Olenik Staničić (bolenik@hgk.hr , T 051 209 162)
 
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se